torsdag, februar 27, 2020
Kjendisnytt Ole Einar Bjørndalen om avdøde Halvard Hanevold: - En...

Ole Einar Bjørndalen om avdøde Halvard Hanevold: – En utøver med et stort hjerte

-

Tidligere skiskytter Halvard Hanevold døde tirsdag i sitt hjem i Asker, bare 49 år gammel. Nå hyller skiskyttermiljøet den avdøde idrettsstjernen.

Nyheten om Halvard Hanevolds død kom som et sjokk, både for det norske folk, men ikke minst for hans tidligere lagkamerater og andre i skiskyttermiljøet.

Flere uttrykker nå sin sorg over lagkameraten og vennens død. En av dem er Ole Einar Bjørndalen. Han har delt en hyllest til vennen på Instagram:

«Halvard var grunnpilaren i vårt team over så mange år. Fantastisk person og utøver med et stort hjerte og alltid godt humør. Hvil i fred…..», skriver han.

«Kunne alltid stole på deg»

Til TV 2, sier Ole Einar Bjørndalen følgende:

«Jeg er overbevist om at alle rundt oss vil huske deg som en fantastisk idrettsutøver, men det jeg husker aller best er vennskapet. Jeg kunne alltid stole på deg – i alle mulige situasjoner», sier han.

Også tidligere lagkamerat Emil Hegle Svendsen har skrevet noen minneord på Instagram.

«Du var en fantastisk lagkamerat og et stort forbilde Halvard! Det er ufattelig trist at du er borte. Hvil i fred min venn!»

En av våre mest meritterte skiskyttere

Halvard Hanevold representerte hjemklubben Asker skiklubb. Han var på landslaget fra 1992 til 2010, og valgte å legge opp som aktiv skiskytter. Hanevold deltok i alle OL fra OL på Lillehammer i 1994, til Vancouver i 2010.

Halvard Hanevold var en av våre mest meritterte skiskyttere med 22 medaljer i internasjonale konkurranser. Bare tidligere lagkamerat Ole Einar Bjørndalen har vunnet flere medaljer.

Skiskytterprofilen etterlater seg kone og to barn.

Vi kondolerer, og våre tanker går til familien, venner og lagkamerater.

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Smittevernekspert advarer i forbindelse med koronaviruset: ikke dra på reise nå

Koronaviruset har spredd seg over hele verden.  Nå advarer smittevernekspert Johan Giesecke mot at man ikke bør dra utenlands akkurat nå. Til Svenska Dagbladet sier...

Når barn klipper seg selv – se de hysterisk morsomme bildene i denne serien

Vi har vel alle hørt uttrykket om å ta skjeen i egen hånd? Vel, her kommer et lite knippe barn som gjorde nesten nettopp...

Plages du av fiselukt? Nå kan du kjøpe undertøy og puter som skjuler det for deg

Ja, du leste faktisk helt riktig. Et engelsk firma har nå oppfunnet puter og undertøy som fjerner lukten av fis - enten den er...