Hjem Kjendisnytt Hipp hipp: Ole Gunnar Solskjær fyller 51 år 

Hipp hipp: Ole Gunnar Solskjær fyller 51 år 

Den verdensberømte kristiansunderen har vært en av de største norske fotballspillerne gjennom tidene, og er den nordmannen som har hatt den absolutt mest profilerte trenerjobben.

Ole Gunnar Solskjær var kun 17 år da han debuterte på Clausenengen Fotballlubb som 17-åring. Det skriver Wikipedia. Her ble han i fire år, og satte ballen i nettet for Kristiansund-klubben hele 115 ganger i løpet av de 109 kampene han spilte for laget. Deretter fulgte to sesonger for Molde, før den sensasjonelle overgangen til Manchester United i 1997, der han ble hele 11 sesonger.

Fra 1996 til 2007 spilte Ole Gunnar Solskjær også 67 lager for det norske herrelandslaget, og scorte 23 mål.

Men det er først og fremst årene som spiller i Manchester United som har gitt 50-åringen legendestatus.

Solskjær sier ifølge Dagbladet at det å spille under Sir Alex Ferguson fikk ham til å føle seg som «verdens beste spiller».

Han spilte i alt 366 kamper for Manchester United, og scoret 126 mål.

19. desember 2018 ble det også kjent at Ole Gunnar hadde signert kontrakt som midlertidig manager for Manchester United. Han dukket opp med laget 22. desember og vant 5-1 mot Cardiff som han trente fra januar til september 2014.

Det har vært stille fra Ole Gunnar Solskjær etter at han i november 2021 ikke fikk fortsette som manager for Manchester United.

Han stiller sjelden opp i intervjuer, men det dukker stadig vekk opp rykter der han knyttes til ledige trenerjobber.

Dagbladet meldte i fjor sommer at Solskjær hadde kjøpt bolig på Åse i Ålesund, til en verdi av 4,85 millioner kroner. Men ifølge opplysninger avisa har fått er dette en bolig som primært er ment til Solskjærs Barn, Karna (20) og Noah (22). De er begge fotballspillere. Karna Solskjær spiller på AaFK Fortuna i 1. divisjon, mens Noah spiller for Spjelkavik i 3. divisjon. I 2021-sesongen var Noah utlånt til Sogndal.

– Det er mye fotball i dem. Barna mine er miljøskadd og har fått fotball i seg både fra mor og far, har Ole Gunnar Solskjær sagt til Dagbladet om sine egne barn i 2017.

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com