in , , ,

Ole Gunnar Solskjærs rørende løfte til dødende 37-åring

Ole Gunnar Solskjær

Familiefaren Paul Walker har bare fem måneder igjen å leve. Nå inviterer Ole Gunnar Solskjær han til Old Trafford, for å få oppleve sin livs drøm.

Mange var nok overrasket da Ole Gunnar Solskjær fikk jobben som manager for et av verdens største fotballag. Men Solskjær har en høy stjerne i Manchester United, og selv om det er forventet at han nå må vinne en tittel med klubben for å blå værende i jobben, har United utvilsomt blitt et bedre fotballag under hans ledelse.

Solskjær er ikke bare en god fotballtrener. Han fremstår som en ydmyk, balansert og empatisk person. Den siste uken har han rørt en hel fotballverden med en video han spilte inn til 37-år gamle Paul Walker.


Firebarnsfaren Paul Walker, fikk den tragiske nyheten i forrige måned om at han bare har fem måneder å leve etter å ha blitt diagnostisert med magekreft. Det skriver Belfast Live.

37-åringen gikk til fastlegen og klaget over halsbrann som hadde blitt stadig verre til tross for behandling. Større undersøkelser ble da satt i gang og det ble avdekket uhelbredelig kreft i magen.

Etter de forferdelige nyhetene har Paul sagt at han er fast bestemt på å få mest mulig ut av tiden han har igjen med familie og venner, og har samtidig en drøm om å kunne besøke Old Trafford en siste gang for å se sitt elskede Manchester United.

Ole Gunnar Solskjaer has reached out to a Manchester United fan, who has four months to live, with a remarkable…

Posted by The True Red Devils on Thursday, August 19, 2021

En hilsen fra Solskjær

Paul har allerede fått billetter til Manchester Uniteds kamp mot Newcastle 11 september. Og nå har klubben lovet å gi Paul «VIP-behandling» når han kommer på kampen.

LIK SOSIALNYTT PÅ FACEBOOK

I en video til Paul sier Solskjær:

«Hei Paul, Vi forstår at du går gjennom en vanskelig tid for øyeblikket, og på vegne av alle i Man United er tankene våre hos deg.

Takk for at du er en livslang tilhenger av klubben, vi setter stor pris på det. Det er vår ære å invitere deg til Theatre of Dreams, for å delta på en eksklusiv VIP -kampdagopplevelse.

Vi er mange i klubben som gleder oss til å ønske deg velkommen til Old Trafford og hjelpe deg med å nå et av livsmålene dine. Så fortsett å smile, vær positiv og nyt spillet.»

Paul skal ikke bare få se selve kampen, men også møte både Solskjær, resten av trenerteamet og selvfølgelig alle spillerne.

Paul Walker har bare måneder igjen å leve. Foto: privat

For en fin gest av Manchester United og Ole Gunnar. Vi er sikker på at dagen blir uforglemmelig for Paul.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Disse bøndene skal jakte på kjærligheten

Tyveriene topper seg rundt skole- og jobbstart