Ok, jeg liker film, og har mange favoritter. En av dem er utvilsomt den verdenskjente filmen «Tatt av vinden» fra 1939, en film som ligger manges hjerte nær, og som blir sett om og om igjen av en enorm fanskare.

Ikke bare ble filmen nominert til en rekke Oscar, den inneholdt også en lang rekke berømte skuespillere. Som dessverre ikke er blant oss lenger, med unntak av Olivia de Havilland, som i dag har nådd en alder av imponerende 101 år! Og hun ser fortsatt helt utrolig  fantastisk ut!

Foto: Facebook

Olivia ble født i Tokyo i Japan, da hennes far, en britisk advokat, arbeidet i landet da hun kom til verden. I 1919 flyttet familien til California – og Olivias mor, som hadde vært skuespillerinne, lærte Olivia og søstrene hennes dans, musikk og drama.

Det var her hennes lidenskap for skuespill ble født, noe som senere skulle føre til deltakelse i nærmere 50 filmer i løpet av hennes suksessfulle karriere. Og som nevnt, en av dem var den legendariske «Tatt av vinden».

Foto: Facebook

Gjennom hele karrieren hadde Olivia en farlig rival i sin skuespillersøster – Joan Fontaine.

De to hadde et forferdelig forhold seg i mellom, og enda verre ble det i 1941 da begge kjempet om den samme Oscar for beste kvinnelige hovedrolle. Prisen ble vunnet av søsteren for en rolle i Alfred Hitchook-filmen “Mistanken“.

Foto: Facebook

Olivia ble nylig tildelt hederstittelen “Dame Commander of the Order of the British Empire” av selveste dronning Elizabeth.

I dag bor hun i Frankrike – og er akkurat like vakker som hun alltid har vært!

At Olivia de Havilland har hatt et allsidig og spennende liv er det ingen tvil om, og at hun attpåtil holder seg så vakker i en alder av 101 år er ikke annet enn imponerende!

Hun er det levende beviset på at alder kun er et tall! Del hvis du er enig!

Loading…