Hjem Historier fra livet Massøren Alma fant genial metode for å håndtere kunder som ba om «happy ending»

Massøren Alma fant genial metode for å håndtere kunder som ba om «happy ending»

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Alma Wolf åpnet massasjesalong for 11 år siden. Hun ble mektig lei av at enkelte tror det innebærer at hun også selger seksuelle tjenester, og har tatt saken i egne hender. 

Da Alma Wolf (34) åpnet massasjesalong i Helsingborg kom det plutselig forespørsler hun absolutt ikke hadde regnet med. At folk har en del stereotypier rundt kvinnelige massører var hun klar over. Men Alma som er tidligere vektløfter hadde ikke sett for seg å få så mange og så direkte spørsmål. 

For Alma betydde metoo-bevegelsen økt selvtillit, blant annet på å håndtere frekke invitasjoner. De mannlige kundene syntes derimot å ha en motsatt reaksjon.

– Etter metoo sporet det helt av. Det var en torn i øyet på den typen menn, sier Alma i et intervju med det svenske magasinet Femina.

Massasjebenken der hun ofte har opplevd av folk åpnet opp om følelsene og tankene sine, ble et forum for diskusjon om nettopp metoo.

– Det ble som en skriftebod om hvordan «du ikke tør snakke med kvinner lenger, kvinner burde roe ned og nå blir du anmeldt for hva som helst», forteller hun. 

Alma er også overbevist om at mennene som ber om seksuelle tjenester oppfører seg mer sivilisert i offentligheten.

– Mange går rundt som ulver i fåreklær. Men selv med dørene lukket kryper gjerningsmannen frem, sier hun

Her er en typisk henvendelse massøren kan motta. Foto: Privat

Utenfor massasjesalongen er denne kundegruppen ofte middelaldrende familiefedre og gift. Hun forteller at du ikke kan se det på ham før han kommer inn i salongen. Men da ser Alma det på blikket, alt før han åpner munnen. 

Etter Alma fortalte om sin egen variant av en slik «happy ending» i et radiointervju i en dokumentar på Sveriges Radio P3 begynte forespørslene å avta:

Alma krever 500 kroner for uforskammet oppførsel og ringer opp kona til de som spør slik at hun får vite hva mannen har drevet med.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com