Om Sosialnytt

De mest engasjerende nyhetene

Siden 2014

Mange av dere som leser Sosialnytt lurer nok på hvem menneskene eller tanken bak siden er. I 2014 startet jeg (Eivind Ertesvåg) siden med tanken om at det burde være en nyhetsside i Norge som fokuserte på positive saker og historier som «ga et smil». Og det ble en suksess. Svært mange likte historiene våre og delte de på sosiale medier. Siden har Sosialnytt utviklet seg og dekker i dag nyhetsbildet hvor vi forsøker å skrive om alle sakene som skaper mest engasjement i Norge. Men vi glemmer ikke grunntanken med positive saker, og der er også der hovedfokuset vårt ligger. Husk at Sosialnytt er en liten redaksjon som pr dags dato består av 3 skribenter. Vi har ikke midlene eller verktøyene til store reaksjoner og dersom du opplever feil eller mangler i artiklene våre blir vi glad om du gir beskjed på kontakt@sosialnytt.com eller sendes oss en melding på Facebook :) mvh Eivind

“En god resept på et godt liv er å gi litt mer faen”

– Per Fugelli

Hvem driver Sosialnytt

Sosialnytt driftes av Erte Media AS. (829 495 252). Helleåsen 23 5915 HJELMÅS. Daglig leder er Eivind Skår Ertesvåg.

Faktasjekk

Vi arbeider etter Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakatens regler for god presseetikk. Om du oppdager feil eller mangler i artiklene våre kan du ta kontakt på kontakt@sosialnytt.com eller sende oss en melding på Facebook.

Annonsere?

Ta kontakt dersom du ønsker å annonsere på siden vår.

Din historie på Sosialnytt?

Dersom du har en personlig historie eller mening om noe som rører seg i samfunnet vårt, må du gjerne ta kontakt så skal vi se om vi kan skrive en sak om det :) 

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com