søndag, april 18, 2021

I dag fyller Erna 60: – Jeg føler meg mer som en 40-åring

Mest lest nå

Statsminister Erna Solberg fyller år onsdag 24. februar.

– Jeg omgås masse mennesker i alle aldre. Og jeg merker hvor forskjellig folk er. Det dreier seg ikke om alder, men om impulser, hva som er fremtidsutsiktene og hvilket liv du har lyst til å leve: Hvor har du satt deg selv i livet ditt, sier statsministeren i et intervju med VG.

Mens mange stresser litt etter hvert som det kommer flere og flere lys på kaken for hvert år som går, virker det som om Erna har stålkontroll på det også:


erna solberg
Erna Solberg på 17. mai

– Der mener jeg nok at jeg er omtrent midt i livet. Jeg føler meg mer som en 40-åring enn en 60-åring, sier Erna Solberg.

For halvannet år siden var Erna blant de som hedret forgjenger Kåre Willoch på hans 91-årsdag. «91 år er ingen alder!» sa hun for anledningen.

50-årsdagen hennes ble markert med et stort selskap med 80 gjester. Hun forteller VG at hun gjerne skulle hatt et stort selskap på 60-årsdagen også. Men på grunn av pandemien blir det kjernefamilien Solberg, og sønnen Eriks kjæreste.

Selv om markeringen av selve dagen på onsdag vil foregå i rolige former, har ikke ektemannen Sindre Finnes helt gitt opp partyplanene. Selv har han nemlig bursdag en fredag i juni, og han håper det blir mulig å få til en stor feiring da – både av hans egen 57-årsdag, Ernas 60-årsdag og markering av deres sølvbryllupsdag.

– Han regner med at coronaen da er over, sier en litt skeptisk Erna og legger til at det hvertfall går an å håpe på at de kan han en del gjester i hagen.

Sindre kan ikke fortelle hva Erna får av ham i 60-årsgave. Gaven er nemlig ikke helt på plass ennå. Journalistene lurer på om han har vært innom en eller annen gullsmed:

– Jeg har vært og sjekket der og, men ingenting har plinget. Jeg har en god ide som jeg holder på med, sier han uten å røpe noe mer.

LES OGSÅ: Erna Solberg er lei av å få kjeft – bytter navn

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter