Det finnes mange slankekurer type «mist fem kilo på en uke med denne kuren». De fleste skjønner at det ikke er mulig å miste 5 kg fett på en uke, det er heller ikke sunt med slike slankekurer. Men kanskje du vil ha en kickstart for å få motivasjon? Da skal du prøve denne drikken som kan hjelpe deg med å gå ned i vekt!

Tykktarmen er viktig for fordøyelsessystemet ditt, men det er også viktig for immunforsvaret. Tykktarmen hjelper kroppen din til å slippe ut giftstoffer, og fungerer den ikke, vil giftstoffene hope seg opp og påvirke helsen din.

Om den ikke fungerer som den skal, kan giftstoffer hope seg opp og påvirke helsen din.

Spiser du sunne varer med høyt fiberinnhold, bruker kroppen din bruker rundt 24 timer på å fordøye maten du spiser, får du ikke nok fiber, kan prosessen ta opp til 70 timer.

Denne drikken hjelper deg å rense tykktarmen godt og dermed hjelper den deg med å gå ned i vekt. Den består av bare fire kjøkkeningredienser.

Dette trenger du:
– 2 spiseskjeer sitronsaft
– 1 teskje revet ingefær
– 2 fulle spiseskjeer med eplecidereddik
– 2 spiseskjeer honning
– 1/2 teskje salt
– 1/2 kopp med vann

Slik gjør du:

Kok opp vannet og tilsett resten av ingrediensene. Rør alt godt sammen og la den stå og trekke litt. Kos deg med så med drikken slik du koser deg med en kopp te.

LES OGSÅ: En halv sitron ved siden av sengen din kan gjøre underverker for deg!

Du får best resultat hvis du drikker koppen på tom mage. En skikkelig helsedrikk med positive følger. Verdt å prøve?

Se denne videoen for flere detaljer og del den gjerne videre!

Loading…