mandag, oktober 26, 2020

Ønsker hardere straffer for fyllekjøring – deler bilde av sin drepte kone og baby

Mest lest nå

Zachs Kincaids høygravide kone ble drept av en fyllekjører. Nå kjemper han for å skjerpe straffene for promillekjøring.

For kun et år siden satt Krystil på vei hjem i en Chrysler minivan og snakket i telefonen med Zach på handsfree. Krystil var gravid i 8. måned med parets andre barn, en liten jente. Denne samtalen var siste gang Zach hørte konas stemme, skriver det Daily Mail.

Kilde: Faksimile fra GoFundMe

Uten forvarsel kom en BMW susende i høy fart. Bak rattet i BMWen satt en 23 år gammel mann med promille. Han kjørte rett inn i Krystils bil, og Chrysleren med den gravide 29-åringen tok umiddelbart fyr.


Krystil ble revet ut av den brennende bilen og kjørt rett til sykehuset. Tilstanden hennes var så dårlig at hun måtte holdes i live gjennom kunstig åndedrett, men livet hennes sto ikke til å redde.

Faksimile: GoFundMe

Zach sto igjen som alenepappa og tok et drastisk valg i håp om å gjøre en forskjell: Han delte bilder av kona og babyen deres i kisten i håp om å skjerpe lovgivningen om alkoholgrenser og bilkjøring i USA.

– En full sjåfør som kjørte 136 kilometer i timen på en tofelts motorvei ødela familien min. Maksimumsstraff for å drepe min kone og datter er ti år, skrev Zach som etterlyser høyere straff for promillekjøring.

I will carry you forever inside of me, you and Avalynn are forever imprinted on my soul Krystil Kincaid. You'll always be the yang to my yin

Publisert av Zach Kincaid Torsdag 10. september 2020

Siden rettssystemet i USA anser slikt som en ulykke, er det snakk om maksimalt ti års fengsel i en slik sak.

– Dette avskummet kommer til å sitte og synes synd på seg selv og aldri lære å ta ansvar. Det at han bare vil tilbringe 5 år bak lås og lås etter å ha ødelagt livet til døtrene mine og meg er forferdelig, skriver Zach.

Alenepappa Zach har opprettet en GoFundMe-side til minne om kona, og for å få med seg andre i kampen for å få skjerpede straffer for fyllekjøring. 

Hjelp denne mannen med å spre det enormt viktige budskapet: Ikke drikk og kjør! 

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter