lørdag, januar 25, 2020
Nyheter Oppfordrer folk til å demonstrere mot NAV på søndag

Oppfordrer folk til å demonstrere mot NAV på søndag

-

«Ja, jeg er en NAV-er, på AAP, og langt fra stolt av det.» Slik begynner Ole Johan protesten sin på Facebook. Nå har han fått nok av NAV-systemet, og oppfordrer folk til å bli med på en stille demonstrasjon på søndag.

«Jeg skammer meg for det, skammer meg for at jeg er blitt avhengig av AAP-hjelpen fra NAV, skammer meg for at økonomien min er rasert, skammer meg for å be venner om hjelp, skammer meg for at kroppen ikke lenger er i stand til å bidra til fellesskapet», skriver Ole Johan videre.

Han forteller at han ikke lenger kan sitte rolig og se på at medmennesker, gammel som ung, nære og fjerne, han selv inkludert, skal reduseres fra selvgående og oppegående mennesker, som av forskjellige legitime årsaker havner i helsesystemet og eller i NAV systemet, for deretter reduseres til skygger av seg selv.

Tenner lys utenfor kontorene

Nå ønsker Ole Johan å få folk opp av sofaen og ut til NAV-kontorene for å protestere mot helsereformen og Nav-reformen. En stille protest mot systemet som praktiseres i dag og som en støtte for alle som er rammet av den pågående NAV skandalen.

«I dag har jeg etter lang tid med grublerier og overveielser bestemt meg for å rope ut min protest mot raseringen av helsenorge og det sikkerhetsnettet som NAV som institusjon er satt til å forvalte på vegne av hele det norske folk», skriver han.

Ole Johan planlegger selv å møte opp utenfor sitt NAV-kontor søndag 15. desember klokken 13. Der vil han tenne et lys, og sette det utenfor kontoret som en stille protest.

Mange ønsker å delta

Ole Johans Facebook-innlegg er i skrivende stund delt over 1.100 ganger. Mange har lagt igjen en kommentar om at de har lyst til å delta.

I arrangementet «Tenn lys» står det at det foreløpig kommer til å være demonstrasjoner utenfor NAV-kontorene i Halden, Stokke , Øvre Eiker, Ålgård og Haugesund.

60 har trykket at de ønsker å delta, og 217 at de er interessert.

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Cocker spanielen Winnie tar nettet med storm. Har øyne som en Disney-prinsesse

Lille Winnie er bare tre måneder gammel, men har allerede over 230.000 følgere på Instagram og over 2 millioner likes på Tiktok. Og det...

Matilda (3) ble funnet etter 24 timer. Da hadde hunden hennes vært ved hennes side hele tiden

Tre år gamle Matilda forsvant fra hjemmet sitt i Australia onsdag ettermiddag forrige uke. Det hadde vært kraftig regnvær og store flommer i området,...

Ingen ville adoptere den rare huskyen. Men etter fire år fant hun endelig en familie som ville ha henne

I fire år har eierne ved hundehjemmet prøvd å finne en familie til huskyen Jubilee. Men ingen ville ha henne på grunn av hennes...