Hjem Kjendisnytt Ingar Helge Gimle om den skumle episoden som kunne kostet livet: – Rakk frem til sykehuset i tide

Ingar Helge Gimle om den skumle episoden som kunne kostet livet: – Rakk frem til sykehuset i tide

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Ingar Helge Gimle (67) er en kjent og kjær skuespiller både for teater- og tv-publikum. Siden han ble uteksaminert fra Statens Teaterhøgskole i 1982 har han hatt en rekke teaterroller. Filmdebuten hans kom ifølge Wikipedia alt i 1980, da han spilte i “Belønningen”. Etter det har innsatsen hans resultert i tre Amandapriser. 

Mange husker han nok også fra sentrale roller i Hotel Cæsar, Etaten og NAV. Og i 2006 var han på parketten i Skal vi danse. 

Nylig har han også funnet lykken med en ny kjæreste, Hilde Fossgård (49). De to dukket opp sammen  på premieren av «Et glass til» på Christiania Teater i februar. 

– Vi er kjærester, bekreftet de den gang til Se og Hør. Nå melder Hjemmet at de har tatt forholdet et steg videre, og blitt samboere i Ingar Helges leilighet i fasjonable Gamle Madserud Allé. 

Vi har vært på Nationalteatrets Julekonsert! Anbefales på det varmeste!🌟🎄❤

Posted by Hilde Fossgård on Sunday, November 12, 2023

Det var i vår Ingar Helge fikk sjokkopplevelsen der han innså at det gjelder å leve i nuet. Han var på tennisbanen da han plutselig kjente seg uvel. 

– Min motspiller foreslo å kjøre meg til Volvat. Da jeg satte meg inn i bilen, ble jeg plutselig mye dårligere, jeg ble kvalm, begynte å svette og fikk så voldsomme smerter i brystet at jeg måtte ut av bilen og legge meg ned på gata, sier han til Hjemmet. 

På Afternoon Tea i en koselig bursdagshelg!🫖Ingen sak å fylle 50 med min kjære Ingar ved min side!❤

Posted by Hilde Fossgård on Monday, September 4, 2023

De måtte tilkalle ambulanse, og det bar rett på operasjonsbordet. 

– Blodårene som fører blod til hjertet var helt tette, og hadde ikke ambulansen kommet, vet jeg ikke hvordan det ville ha gått, sier han. 

Det var infarkt. Han er på bedringens vei, men er fortsatt sykmeldt. Opplevelsen har fått han til å se at livet kan være skjørt.  

– Jeg er så lykkelig over at vi rakk frem til sykehuset i tide, sier han til ukebladet

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com