Hjem Dyr Optimus overlevde en vask i vaskemaskinen
Dyr

Optimus overlevde en vask i vaskemaskinen

Real kattevask i New York.

Den 11.august skulle Janae Blackman fra New York vaske noen gulvmatter i vaskemaskinen. Hun la dem i maskinen og trykket på startknappen. Det oppsto en hamrende lyd fra maskinen og Janae synes det bråkte vel mye. Men det var ikke før hun hørte et svakt «mjau» at hun forsto at noe var veldig galt.

Hennes fem måneder gamle katt, Optimus Jack, hadde hoppet inn i maskinen uten at hun hadde merket det, skriver Ladbible.

Slik så katten ut etter en tur i vaskemaskinen. Foto: Facebook/Kennedy News and media.

Janae sprang til maskinen og fikk åpnet døren. Den forskremte katten hadde hoppet inn i maskinen og gjemt seg under gulvmattene når hun snudde seg vekk et øyeblikk.

Deler bildene på Facebook

Janae Blackman har siden valgt å dele bildene av katten på Facebook i håp om at alle dyreeieren vil ta en ekstra kikk i vaskemaskinen før den settes i gang. Det er så fort gjort for en liten, nysgjerrig tass og gjemme seg bort. Noe som kan få fatale konsekvenser.

Foto: Facebook/Kennedy news and media

«Da jeg fikk Optimus ut av maskinen og så at han var ok gråt jeg av lettelse. Det kunne gått så galt. Heldigvis hadde han det bra, men jeg har så dårlig samvittighet over at jeg låste han inne» forklarer hun og utdyper:

LES OGSÅ: Ny forskning viser – Pus trenger deg for å føle seg trygg

«Jeg håper bare at andre katteeiere alltid sjekker maskiner og kjøleskap før de lukker og låser dørene. Du vet aldri om kjæledyret ditt har smettet inn. Jeg var heldig som hørte katten min, men andre er kanskje ikke så heldig.

Lille Optimus er nå en tørr og glad katt. Foto: Facebook/ Kennedy news and media

Del gjerne historien videre for å gjøre andre oppmerksomme på dette!

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com