Hjem Hjernetrim Optisk illusjon kan avsløre om du er en «reservert» eller «sosial» person – avhengig av hva du ser først

Optisk illusjon kan avsløre om du er en «reservert» eller «sosial» person – avhengig av hva du ser først

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

En ny optisk illusjon hevder å kunne fortelle om du er en «reservert og privat» person eller om du har en «sosial» personlighet – basert på hva du ser først i et bilde.

Denne optiske illusjonen påstår å kunne avdekke sider ved din personlighet som du kanskje ikke en gang kjente til selv.

Våre hjerner er komplekse organer. Selv om grunnleggende funksjoner er like fra person til person, opplever vi alle følelser forskjellig og har sammensatte personligheter som er formet av flere faktorer, inkludert oppveksten vår og de erfaringene vi har hatt.

Ta en titt på bildet nedenfor og merk deg hva du ser. Ifølge noen kan det gi deg innsikt i personlighetstrekk du ikke engang visste at du hadde.

Foto: DrDarrenRFlower/X

Ser du et snødekt tre først?

Når du ser på dette bildet, vil du sannsynligvis enten se et snødekket tre eller ansiktet til en majestetisk løve. Og ifølge TikTok-skaperen Mia Yilin, kan det du så først fortelle interessante ting om hvem du er.

Hvis du så treet først, sier Mia at dette kan indikere at du er «kald» mot mennesker når du møter dem for første gang, men at du blir «super gøy og vennlig» etter at du har blitt varm i trøya. Hun sier også at i kjærlighet «liker du ikke å jage» og har en tendens til å vente på at andre skal ta det første steget, men vil gi alt til noen hvis du «virkelig liker» dem.

Hun la til: «Når du virkelig liker noen, vil du gi dem alt du har og kjempe for dem uansett hva folk måtte tenke. Fordi du er en veldig privat person, er folk stadig nysgjerrige på livet ditt, noe som gjør deg enda mer attraktiv og interessant.»

Ser du løven først?

Og hvis du så en løve først da du kikket på bildet, tyder det på at du har en «utadvendt personlighet». Mia legger til at du ofte «unngår konflikter» og lar andre få viljen sin for å unngå krangler, men at du er «svært pålitelig» og har «gode relasjoner» med de rundt deg.

Skaperen av bildet forklarer: «Mange ønsker å være vennen din, og du er også veldig robust – du lar aldri noe knekke deg. Du har mange mål for fremtiden og liker å bruke fritiden din på å tenke på ditt ideelle liv. På grunn av hvor intelligent og hardtarbeidende du er, vet du at drømmene dine definitivt vil gå i oppfyllelse. Alt i alt er du en svært kraftfull person.»

  1. m i håndflaten
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com