Hjem Hjernetrim Klarer du å få øye på mennesket i denne skissen av en hund?

Klarer du å få øye på mennesket i denne skissen av en hund?

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Det er en grunn til at optiske illusjoner er så populære. La oss bare innse det, hvem liker vel ikke en god «hjernevrider», som virkelig setter ting i perspektiv og kanskje forvirrer sansene våre – selv om man får løsningen forklart.

Et av de bildene som har sirkulert på nettet en stund har virkelig satt grå hår i hodet på folk, men legger man godviljen til er det kanskje ikke så vanskelig å se finne ansiktet av et menneske i hundeskissen likevel. Prøv selv, kanskje du er en av de få som ser det første gangen?

Løsningene på optiske illusjoner er ofte litt sære, og man må gjerne endre perspektivet for å finne løsningen, som i dette tilfellet er å finne et menneskelig ansikt i skissen av en hund.

Dersom du ikke allerede har sett det, så kan vi gi deg en ledetråd: Det hjelper å studere skissen fra forskjellige vinkler. Ser du det nå? Hvis du ikke finner ansiktet selv etter å ha stirret på bildet så kan vi fortelle at det egentlig har en enkel løsning. Og med en gang du ser den, vil du ikke være istand til å ikke se den igjen.

Vend skissen 90 grader med klokken, slik at hundens nese peker ned. Nå ser du kanskje at hundens øre også er hatten til en mann, og under øret til hunden så ser du også mannen som har på seg hatten…

Fasit

Ifølge News18.com ble denne skissen opprinnelig laget i 1980 for å forbedre barns IQ. Men den dag i dag dukker skissen stadig opp på internett fra tid til annen, og folk elsker å bryne seg på disse utfordringene.

  1. ansikter
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com