Hjem Hjernetrim Klarer du å få øye på to skjulte ansikter i denne skissen?

Klarer du å få øye på to skjulte ansikter i denne skissen?

Det er en grunn til at optiske illusjoner er så populære. Og la oss bare innse det, hvem liker vel ikke en god «hjernevrider», som virkelig setter ting i perspektiv og kanskje forvirrer sansene våre – selv om man får løsningen forklart.

Et av de bildene som har sirkulert på nettet en stund har virkelig satt grå hår i hodet på folk, men legger man godviljen til er det kanskje ikke så vanskelig å se finne de to skjulte ansiktet i denne skissen av en mann og en kvinne som sitter i hver sin stol med blikkene rettet mot hverandre. Prøv selv, kanskje du er en av de få som ser det med en gang?

Løsningene på optiske illusjoner er ofte litt sære, og man må gjerne endre perspektivet for å finne løsningen. Mannen og kvinnen er enkle å få øye på. Men klarer du også å finne to andre ansikter i bildet?

Dersom du ikke allerede har sett ansiktene, så kan vi gi deg en ledetråd: Det hjelper å fokusere mot midten av bildet. Og det er to herrer som har gjemt seg et eller annet sted i bildet. Ser du det nå?

Hvis du ikke finner ansiktene selv etter å ha stirret på bildet så kan vi fortelle at det egentlig har en enkel løsning. Og med en gang du ser dem, så vil du nok ikke være i stand til å ikke se dem igjen.

Dersom du ønsker å løse illusjonen selv, så må du ikke scrolle så mye lenger ned på siden for her kommer nemlig løsningen:

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com