Hjem Hjernetrim Optisk illusjon tar nettet med storm – hvilke dyr ser du først i dette bildet?

Optisk illusjon tar nettet med storm – hvilke dyr ser du først i dette bildet?

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Det er en grunn til at optiske illusjoner er så populære. Og la oss bare innse det, hvem liker vel ikke en god «hjernevrider», som virkelig setter ting i perspektiv og kanskje forvirrer sansene våre – selv om man får løsningen forklart.

Et av de bildene som har sirkulert på nettet en stund har virkelig satt grå håt i hodet på folk, men legger man godviljen til er det kanskje ikke så vanskelig å se hva det forestiller likevel. Prøv selv, kanskje du er en av de få som ser det første gangen?

Se nøye på bildet ovenfor. Ved første øyekast kan det være litt vanskelig å se hva det er, men ser man nøye etter vil man oppdage at det har mer enn en betydning. Og har man først løst gåten, kan den ikke unngås å ses hver gang.

Dette er et typisk bilde i bildet, bilde, så hva ser du? En frosk eller en hest? Eller begge? Eller kanskje ingen av dem? Vær ærlig.

De fleste får lett øye på frosken men sliter noe mer med hesten. Men se nøye etter – de er der begge to.

Faktisk er det samme dyret begge dyrene, hvis du forstår hva vi mener. Altså, frosken ER hesten – vel ikke en hel hest, men et hestehode. Ser du det fortsatt ikke? Prøv å skakk litt på hodet, så burde du se det.

PRØV OGSÅDe fleste ser en svart kråke på dette bildet – men ser du hva det egentlig er?

Fikk du det til nå? Enten du klarte det eller ikke, del og lik artikkelen så vennene dine også kan prøve seg. For det er forskjeller på hva man ser først og sist, og ikke alle ser begge. Lykke til.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com