Forsiden Hjernetrim Optisk illusjon tar nettet med storm - hvilke dyr ser du først...

Optisk illusjon tar nettet med storm – hvilke dyr ser du først i dette bildet?

Det er en grunn til at optiske illusjoner er så populære. Og la oss bare innse det, hvem liker vel ikke en god «hjernevrider», som virkelig setter ting i perspektiv og kanskje forvirrer sansene våre – selv om man får løsningen forklart.

Et av de bildene som har sirkulert på nettet en stund har virkelig satt grå håt i hodet på folk, men legger man godviljen til er det kanskje ikke så vanskelig å se hva det forestiller likevel. Prøv selv, kanskje du er en av de få som ser det første gangen?

Reklame

Se nøye på bildet ovenfor. Ved første øyekast kan det være litt vanskelig å se hva det er, men ser man nøye etter vil man oppdage at det har mer enn en betydning. Og har man først løst gåten, kan den ikke unngås å ses hver gang.

Dette er et typisk bilde i bildet, bilde, så hva ser du? En frosk eller en hest? Eller begge? Eller kanskje ingen av dem? Vær ærlig.

De fleste får lett øye på frosken men sliter noe mer med hesten. Men se nøye etter – de er der begge to.

Faktisk er det samme dyret begge dyrene, hvis du forstår hva vi mener. Altså, frosken ER hesten – vel ikke en hel hest, men et hestehode. Ser du det fortsatt ikke? Prøv å skakk litt på hodet, så burde du se det.

PRØV OGSÅ: De fleste ser en svart kråke på dette bildet – men ser du hva det egentlig er?

Fikk du det til nå? Enten du klarte det eller ikke, del og lik artikkelen så vennene dine også kan prøve seg. For det er forskjeller på hva man ser først og sist, og ikke alle ser begge. Lykke til.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT