Hjem Dyr Da orangutangen fikk se en kvinne med brannskader utspilte det seg noen rørende scener

Da orangutangen fikk se en kvinne med brannskader utspilte det seg noen rørende scener

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

I en dyrepark i Indianapolis i USA lever det en orangutang ved navn Rocky. Denne orangutangen har virkelig bevist hvor mye dyr kan forstå.

Darci Miller er en kvinne som ble utsatt for en brann i 2015. Hun overlevde brannen men har fått store brannskader på kroppen etter hendelsen.

Foto: Facebook / Darci Miller

Arrene til Darci Miller er en påminnelse om hvor heldig hun var som overlevde brannen. Kvinnen havnet i koma og tilbragte tre uker på sykehus, denne tiden var preget av mange operasjoner.

14. Juni 2017 besøkte Darci og hennes forlovede dyreparken i Indianapolis. Det var da det rørende møtet med Rocky fant sted.

Da Rocky fikk øye på Darci, gikk han umiddelbart i hennes retning.

Foto: Youtube

Det er lett å se at Rocky ble oppmerksom på skadene til kvinnen. Og da Darci fjernet bandasjen for at orangtangen skulle få se arrene på nært hold, er det lett å se at dyret virkelig forstår hva dette dreier seg om.

Se det rørende møtet i klippet nedenfor. Del gjerne videre på Facebook for å vise andre at dyr forstår mer enn hva vi tror. 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com