søndag, juli 25, 2021

Orangutangmoren nekter å lye – bildet av morens løsning tar av på nettet!

Mest lest nå

Pairi Zoo, i Belgia, har flere ganger blitt prisbelønt for standarden. Den har blitt kåret til Europas beste zoologiske hage, og huser blant andre fem orangutanger, skriver DailyMail.

Men fancy eller ei, dyr er dyr uansett hvor de befinner seg. Og barn er barn. Vi kan vel alle kjenne oss igjen i ønsket om å snakke fornuft til et illskrikende barn, som er hysterisk uansett hva vi tar oss til.

Kan du huske å ha kommet for å hente barnet ditt, og så har det seg slik at barnet neimen ikke vil bli hentet akkurat da?


Det kan i allefall orangutangmoren i denne historien kjenne seg igjen i.

Da moren kom for å hente sønnen, nektet den lille rakkeren å følge med henne. Flere ganger forsøkte hun, mens sønnen svarte med å legge seg hysterisk ned på bakken.

Til slutt tok moren saken bokstavelig talt i egne hender, og slepte den motvillige sønnen med seg hjem!

Foto: Facebook

Den meget gjenkjennelige situasjonen ble fotografert av fotografen Koen Hartkamp, som også fikk foreviget sønnens unnskyldning til moren i etterkant.

Og med en slik unnskyldning, er vi sikre på at moren lar ham gå ut og leke en annen dag også.

Foto: Facebook

Sånn går det, for mødre og sønner verden over. Det går fra store uenigheter, som kan virke uløselige og trøttende, til hjertevarmende unnskyldninger – som sletter alle spor av at det noen sinne har vært dårlig stemning!

Del historien om mor og sønn med noen som du vet vil komme til å kjenne seg igjen!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter