Hjem Dyr Oslo-video går viralt: Kvinne nær «påkjørt» av løpsk hund med reklameskilt på slep

Oslo-video går viralt: Kvinne nær «påkjørt» av løpsk hund med reklameskilt på slep

Jens var på vei hjem fra skolen da han så en hund i vill sprint nedover Torggata i Oslo med et reklameskilt på slep.

Tiktok-videoen til Jens Toverud har vakt betydelig oppsikt. Da han så en hund komme løpende i full fart med et reklameskilt på var ikke skoleeleven sen om å få opp mobilen og filme det uvanlige synet.

I videoen, som også er omtalt av Avisa Oslo, ser vi først hunden komme settende i en voldsom fart. Deretter kommer reklameskiltet fra en av Torggatas mange fast food-restauranter seilende etter hunden. Når Jens snur seg og filmer hundens elleville løp ser vi en kvinne som med nød og neppe klarer å hoppe unna den løpske hunden.

I løpet av de seks dagene videoen har vært ute på TikTok har den fått 55.700 likes, 888 kommentarer og er delt 4329 ganger.

«Hunden skjønner ikke hva som er bak ham. Han tror det er noe farlig som jager ham» er det en person som sier i kommentarfeltet.

«Stopp stakkaren, han har jo panikk. Unnskyld at jeg ler men 😂😂😂😂😂», sier en annen.

Situasjonen ser unektelig komisk ut, men det er naturlig nok også mange som synes synd på hunden.

– Det var ganske ekstremt og veldig overraskende, sier Jens til Avisa Oslo.

Han sier han fisket opp telefonen for å filme seansen med en gang han så hva som skjedde.

– For hvis jeg bare hadde fortalt folk om det, hadde ingen trodd meg, sier han.

Jens forteller også til avisa at det som så ut til å være eieren skal ha løpt etter hunden da den nærmet seg Hausmannsgate.

– Noen har spurt hvorfor jeg ikke stoppet hunden, men jeg tror det er mulig å se i videoen at det kanskje ikke var det tryggeste og mest forsvarlige å gjøre, sier han og legger til at det virket som hunden var redd for noe.

Han så ikke om eieren fikk fatt i rømlingen men registrerte at hunden ikke løp rett ut i den trafikkerte gata den var på vei mot.

I etterkant har AO fått tak i eieren, Jonatan. Det viser seg at den løpske hunden heter Bella. Jonatan forteller avisa at hunden heldigvis slapp fra det uten en skramme, og nå slapper av hjemme.

Normalt er Bella en rolig og veloppdragen hund, men hun skal ha blitt skremt av spetakkelet da skiltet hun var bundet fast i veltet.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com