Hjem Kjendisnytt Otto Jespersen og Christer Falck i humordrama om krypto-drøm

Otto Jespersen og Christer Falck i humordrama om krypto-drøm

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Hva skjer når to kompiser finner ut at konfirmasjonspengene de investerte i kryptovaluta er blitt til 1,6 milliarder kroner?

Nettopp det er utgangspunktet for den nye humorserien «Krypto Kings» som har premiere på TV 2 Play 10. februar.

Barndomsvennene Lars og Asim er to ganske vanlige Kolbotn-fyrer i starten av 20-årene. Lars er vimsete og impulsiv uten noen særlige planer for livet, mens Asim er en gründertype med store drømmer. Plutselig blir omstendighetene deres snudd på hodet: De to oppdager nemlig på slump at komfirmasjonspengene de investerte i kryptovaluta har steget i verdi – til 1,6 milliarder kroner! 

Drømmen deres om raske penger er blitt til virkelighet. Endelig kan Lars og Asim kjøpe seg en gigantisk luksusvilla med oppvarmet basseng, hvor de flytter inn med Lars’ storebror Birger og kompisen Carl. De kan kjøpe Lamborghini til bestefar, leie yacht og privatfly, og arrangere svindyre fester. Mens Asim likevel forsøker å beholde bakkekontakten, går Lars «all in» og velter seg i den nyvunne rikdommen.

Etter en intens periode med fri pengeflyt og spinnvill guttastemning, begynner pengene å skape problemer. De to bestekompisene tvinges etter hvert til å ta en kikk i speilet: Hvem er de egentlig når millionene skrelles bort?

I rollene som Lars og Asim finner vi Kasper Antonsen og Michael Teigen Rajaji. Nils Bendik Kvissel spiller Birger, mens rollen som Carl spilles av Johannes Gjessing.

På rollelisten er også blant andre Henrik Holm, Hilde Skaar, Nasrin Khusrawi, Bruno Capodistrias, Arben Bala, Frode Winther, Christer Falck og Otto Jespersen. 

«Krypto Kings» produseres av Feelgood Scene Film og TV, som blant annet står bak humorsuksesser som «Helt Perfekt», «Neste sommer», «Hvite Gutter», «Basic Bitch» og «Torsdag kveld fra Nydalen».

Serieskapere og manusforfattere er Vegard Thomassen og Kim Atle Hansen. Med på manus har de også Ida Kiserud Lien, Hanna Seth Johnsen, Mattis Jevne og Morten Christensen.

Produsenter er Kristine Abrahamsen og Thomas Giertsen (eksekutiv), mens Hallvar Witsø har regi.

Regissøren skryter av de fire hovedrolleinnehaverne: 

– Det var veldig hyggelig å lage denne serien, ikke minst på grunn av de fine guttene Kasper, Michael, Nils Bendik og Johannes. En firerbande med mye omsorg for hverandre, proffe på sett og fine for alle oss bak kamera å jobbe med. Tror faktisk de ville vært like lune typer selv om de ble milliardærer på ekte, sier Witsø. 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com