Hjem Kjendisnytt Otto Robsahm ble vraket som «sinnasnekker» – Nå sier han ærlig hva han mener

Otto Robsahm ble vraket som «sinnasnekker» – Nå sier han ærlig hva han mener

Sinnasnekker’n skal renoveres, og gjenoppstår i 2024 med en ny tømrer i programlederrollen. Det blir ikke Otto Robsahm som ledet programmet mellom 2010 til 2018.

Det er fem år siden siste sesong av Sinnasnekker’n gikk på TVNorge, og når programmet kommer tilbake på skjermen neste år, er det med Erik Follestad som ny programleder. Follestad er utdannet håndverker med svennebrev som tømrer og har tidligere medvirket i TVNorge-suksessen Folle og Almaas bygger hus, der de to kranglefantene og kompisene pusset opp et småbruk. Nå er Follestad klar for å plukke opp hammer og tommestokk igjen for å hjelpe nordmenn ut av oppussingskrisene sine.

– Som tidligere hockeyspiller er jeg jo en hissigpropp av natur, og i kombinasjon med svennebrevet mitt, er jeg et opplagt valg som ny sinnasnekker, sier Erik Follestad. 

Dette sier Otto

En som ikke er like fornøyd med avgjørelsen er Otto Robsahm. På spørsmål fra Se og Hør om hvordan han fikk beskjeden sier han:

– Halvannen time før. Kanskje litt dumt, men igjen, jeg kan ikke gjøre noe med det. Men det er ikke så veldig bra.

Videre forteller «den originale sinnasnekkeren» at han ikke kjenner til den nye programlederen.

– For å si det sånn, jeg kjenner ikke han i det hele tatt. Så jeg aner ikke hva som er grunnen til at han skal være det. TVNorge eier jo programmet så de bare bestemte seg for det. Det har sikkert en mening bak det.

Robsahm driver ellers med egne prosjekter og jobber for et firma i Sarpsborg som heter Loyds Industrier. Men han innrømmer at han savner «Sinnasnekker’n»

– Ja. Jeg er jo på en måte «Sinnasnekker’n», og det har jeg vært i 15 år. Så det har vært en livsstil i mange år og det blir rart å ikke være det, sier55-åringen til Se og Hør.

På spørsmål om hvorfor Otto ble bytter ut svarer redaktør Magnus Vatn:

– Otto har gjort en fantastisk innsats som Sinnasnekker’n gjennom ni knallgode sesonger, og uten hans hjelp hadde mange norske huseiere stått fast i håpløse og endeløse prosjekter. Vi er stolte og takknemlige for alt han har fått til.

Holder kurs

Nå for tiden er Otto opptatt med kursing. Mer spesifikt; kurs for damer som vil bli handy.

Denne helgen har han nettopp hatt kurs i Trondheim.

«Boligmesse og jeg har inngått avtale om at jeg blir med dem rundt over hele landet i 2024. Ved siden av å være tilgjengelig for spørsmål hele helgen, være konferansier for kule konkurranser, Handy Woman, Handy Man, Ballongslipp, så skal jeg holde HANDY KURS for damer 🙂 Det har vært veldig mange som har ønsket slike kurs og nå skjer det», skriver Otto på Instagram.

Kursene er gratis, og dersom du kunne tenke deg å få de med deg kan du sjekke listen her for når «den originale Sinnasnekkeren» kommer til en plass nær deg.


Stavanger – Vår Energi Arena Sørmarka 12.04 – 14.04
Hamar – Vikingskipet 19.04 – 21.04
Kongsberg – Kongsberghallen 26.04 – 28.04
Oslo/Fornebu – Telenor Arena 06.09 – 08.09
Bergen/Åsane – Vestlandshallen 13.09 – 15.09
Tønsberg – Vestfoldhallen 20.09 – 22.09
Ålesund – Sparebanken Møre Arena 27.09 – 29.09
Trondheim – Trondheim Spektrum 04.10 – 06.10
Skien – Skien fritidspark 11.10 – 13.10
Tromsø – Skarphallen 25.10 – 27.10
Drammen – Drammenshallen 01.11 – 03.11
Haugesund/Karmøy – Storhall Karmøy 08.11 – 10.11

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com