tirsdag, november 24, 2020

Over 100.000 tok kontakt med Edmund da han sa han hadde det tungt

Mest lest nå

Carolyn ble gravid etter IVF. Men så ringte legen med sjokkbeskjeden

Carolyn Savage og mannen Sean hadde prøvd å få barn i mange år. De ble overlykkelige da de endelig lykkes ved hjelp av prøverørsmetoden....

De siste par månedene har vært vanskelige for 51 år gamle Edmund O’Leary. Responsen han fikk da han valgte å være åpen om det har vært overveldende. 

Faksimile: YouTube

Edmund O’Leary fra Epsom i Surrey har vært uten jobb i 18 måneder. Han sliter med depresjon og har i tillegg fått avslag på den ene jobbsøknaden etter den andre. Ikke minst har ensomheten under pandemien vært krevende, forteller 51-åringen i et intervju med Sunday Times.


Fredag forrige uke twitret O’Leary «Jeg har det ikke bra. Føler meg helt på bunn. Vær så snill å bruk et lite øyeblikk på å si hallo om du ser denne tweeten. Tusen takk». 

I skrivende stund har over 101.000 har sagt hei. 19.000 har delt tweeten – trolig for å få enda flere til å si hei, og over 300.000 har likt innlegget 

– Fredag følte jeg meg veldig deprimert og isolert, og jeg har en Twitter-venn som skriver lignende ting. Jeg tenkte at om det funket for han så kunne det kanskje fungere for meg og, sier O’Leary ifølge Lad Bible til ITV.

Den helt overveldende responsen han fikk har mye med timing å gjøre, skriver nettstedet. Det var dagtid i USA da han la ut meldingen, og amerikanerne er lei av alle de dårlige nyhetene på Twitter. 

– Jeg kommer til å holde kontakt med noen som har svart, men måtte hatt ansatte om jeg skulle klart å svare på hver eneste melding, sier han. 

I et intervju med Sunday Times sier han at han ville være ærlig om hvordan han hadde det på sosiale medier. 

– De fleste dagene er tunge. Og i går var det enda en dag jeg var veldig nedtrykt, så jeg tenkte: Jeg skal være ærlig, forteller han.  

51-åringen bor alene, er skilt og har ikke mye familie rundt seg. Han sliter også med depresjon.

– Å slite med depressjon i vanlige tider er en ting. Men å slite med depresjon under en pandemi der det er svært få gode nyheter er knusende, sier han til ITV ifølge LAD Bible. 

Erfaringen med alle tilbakemeldingene på Twitter har vært positive, og O’Leary oppfordrer andre i lignende situasjon å be om hjelp eller støtte om de trenger det. 

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter