onsdag, mai 19, 2021

Over 24 millioner har hørt den 12-år gammel jenta synge klassikeren til Creedence

Mest lest nå

De forskjellige talentprogrammene som arrangeres verden over har virkelig gitt oss noen uforglemmelige øyeblikk i løpet av de siste årene. En av prestasjonene som har skapt flest overskrifter, er det en 12-år gammel jente som står for.

Hvem husker vel ikke vår egen Angelina Jordan som trollbandt norske seere som 8-åring og senere ble populær over hele verden da hun deltok i Americas Got Talent.

12-år gamle Fayth Ifil, ble etter sin deltakelse i Britain’s Got Talent, verdenskjent over natten.


Den unge jentas audition ble spilt inn på starten av fjoråret, før utbruddet av korona, men ble først vist på TV senere ettersom programmet ikke sendes direkte.

Valgte klassisk låt

For de fleste 12-år gamle jenter vil man kanskje tenke at det er dagens topplåter som ville vært førstevalget, men ikke for denne jenta. Hun valgte nemlig å synge den gamle klassikeren fra Creedence Clearwater, nemlig ”Proud Mary”.

Og for en versjon hun sang av den gamle låta!

Foto: Youtube

Det tar ikke lang tid før man hører at 12-åringen har en stemme av det helt unike slaget. Eller som jurymedlem David Walliams sier:

«Noen ganger, meget sjeldent, opplever man at en person kommer opp på scenen og man vet bare med en gang at denne personen er født til å bli en superstjerne.»

Også det ikoniske dommermedlemmet, Simon Cowell, fant frem godordene etter opptredenen. Han trykket sågar på gullknappen for prestasjonen til 12-år gamle Fayth.

«Det jeg elsker ved deg er din unike personlighet. Du snakker om støtten du har fått fra dine foreldre, men jeg skal gi deg enda litt mer støtte», sier han før han trykker på gullknappen.

I skrivende stund har klippet nedenfor blitt spilt av over 24 millioner ganger – det er bare å trykke play og nyte denne opptredenen:

HØR OGSÅ: 13-åringen synger Elvis Presley så hele salen får gåsehud

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter