onsdag, april 1, 2020

Over en halv million nordmenn har sett komikerens koronaråd

Mest lest nå

Øystein Pettersen gir oss innblikk i hverdagen – Med hjemmekontor

Øystein Pettersen, med kallenavnet «pølsa» har gjort en god figur med sin kjærlige og positive personlighet gjennom tv-serien 71° Nord «Norges tøffeste kjendis». Øystein hadde...

Ida Gran-Jansen (32) blir mamma igjen – avslører kjønnet

Kjendisbaker Ida Gran-Jansen (32) og samboer Eirik Lyssand venter sitt andre barn til sommeren. Ida avslørte selv den store nyheten på sin Instagram-profil. "Halvveis til...
Artikkelen fortsetter etter annonsen

Komiker Pål Riise har sett seg lei på at nordmenn ikke følger myndighetenes råd om å holde seg innendørs, og ikke minst holde avstand til andre mennesker dersom man er ute. 

I det han selv kaller for frustrasjon over nordmenn som gir blaffen, har han laget en video som nå gjør stor suksess på sosiale medier.

Riise sier i fra på en litt klarere måte enn politikere, eller som han selv skriver: «sier i fra som en ekte finnmarking ville gjort.»

I et innlegg på Facebook skriver komikeren:

«Sæll om både verden og fedrelandet våres e i krise, så klare æ ikke å la være å undres over korr sykt mange «smittevern-eksperta» som sett hjemme og bruke tia si på asosiale medier om dagen….?? Og når man i tillegg registrerer korr mange som faktisk gjer flatt fan i karanteneoppfordringan, ja da går iallefall MIN undring over tell go gammeldags frustrasjon. I over ei uka nu, så har myndighetan forsøkt å få folk tell å forstå viktigheta av at flest mulig holde sæ hjemme. Tilsynelatende med variabelt hell…. Da gjenstår det vel strengt tatt bare EN ting: Man sir ifra sånn en ekte finnmarking ville gjort!!

Vesst du åsså e litt lei, så del gjerne videoen sånn at vi får gjedd beskjed!»

Se videoen til Pål nedenfor. Snakk om å ta det på kornet – del den videre, det er mange som trenger et alvorsord rett fra levra i disse tider !

LES OGSÅ: Artist-Norge har stilt opp for å bidra til denne musikalske herligheten : «Se ilden lyse»

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Siste nyheter