Hjem Fremhevet Overraskelsen som tar kaka: Tarjei Bø fikk tidenes bryllupsgave

Overraskelsen som tar kaka: Tarjei Bø fikk tidenes bryllupsgave

Når Tarjei Bø og Gita Simonsen skal si ja til hverandre i Nordfjord kommende helg, blir det med stil. Tidligere denne uka fikk Tarjei Bø en overraskelse som overgår det meste.

Han fikk nemlig en splitter ny Porsche. Bilsponsoren ønsket å gi paret en minneverdig start på deres nye liv sammen, og bilen vil definitivt sørge for at de forlater seremonien med et smil om munnen.

Tarjei Bø var tydelig rørt av gaven og delte sin glede på sosiale medier:

– For en overraskelse. Porsche mente at bilen måtte stå i stil med brudeparet. Traff bra med den. Eg leverer aldri tilbake den bryllupsgåva her, skriver Bø.

En fantastisk sesong og videre satsing

Tarjei Bø har nylig fullført sin beste sesong på over et tiår. Med tre sølvmedaljer fra VM i skiskyting i Nove Mesto, har han vist at han fortsatt er blant de beste i verden. Det var bare én skiskytter som var bedre enn ham i verdenscupen sammenlagt, og det var ingen ringere enn hans egen lillebror, Johannes Thingnes Bø.

Suksessen har motivert 35-åringen til å fortsette karrieren i minst én sesong til.

Foto: Instagram

– Denne sesongen har vært veldig god, både sportslig og at jeg fortsatt synes det er veldig kult. Det er kult å se at jeg fortsatt kan bli bedre når jeg er 35 år. Det har gitt mye motivasjon, sa Bø under NM i april, da han kunngjorde at han fortsetter.

Tarjei Bø har en imponerende karriere bak seg. Han har vunnet verdenscupen sammenlagt én gang, tatt fem små krystallkuler, og kan skryte av seks OL-medaljer hvorav tre er gull. I tillegg har han sikret seg 26 VM-medaljer, inkludert 11 gull. Med en ny sesong i sikte, er han godt i gang med forberedelsene og har lagt en detaljert plan for oppkjøringen.

Med både bryllup og en spennende sesong foran seg, ser det ut til at Tarjei Bø har mye å glede seg til i tiden som kommer.

Tags:

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com