Hjem Historier fra livet Overrasker alle når hun sier alderen sin: – Jeg har brukt det samme trikset siden 1987

Overrasker alle når hun sier alderen sin: – Jeg har brukt det samme trikset siden 1987

Melissa overrasker alle med sin alder – det er nemlig vanskelig å tro at kvinnen fra Tennessee er 67 år gammel. Nå avslører hun hemmeligheten bak sitt ungdommelige utseende, og hevder det skyldes at hun har brukt samme produkt i over 37 år. «Jeg må stole på hudpleie,» sier hun.

De fleste ville nok tro at de har hørt feil når amerikanske Melissa forteller sin alder. Man kan trygt si at hun er blitt en profil på sosiale medier, og har over 90 000 følgere på TikTok. Grunnen er rett og slett at hun ser ut til å være mye yngre enn de 67 årene hun har levd på denne jorden.

Nå deler 67-åringen fra delstaten Tennessee sin skjønnhetshemmelighet – og avslører at det handler om at hun har vært svært konsekvent med et hudpleieprodukt over mange år, ifølge The Sun.

«Av medisinske grunner kan jeg ikke bruke Botox, gjøre fillers eller operere meg. Jeg må stole på hudpleie,» sier hun i en video publisert på Tiktok.

Melissa forteller at hun siden 1987 eller 1988, altså i omtrent 37 år, har brukt Retin-A eller Tretinoin, som begge er en type vitamin A som hjelper med hudens cellefornyelse. Ifølge The American Society for Plastic Surgeons, brukes vitaminet for å «forbedre hudens kosmetiske utseende, men hjelper også til å behandle hudproblemer som akne.»

Men å bruke retinolprodukter er ikke Melissas eneste hemmelighet – hun deler også noe som får mange til å løfte på øyenbrynene. I en video avslører 67-åringen at hun ikke smører inn huden med hudkrem.

«Jeg smører meg ikke, jeg lar huden flasse og etter at den først blir tørr, begynner huden deretter å produsere sin egen fuktighet og kollagenproduksjon etter en stund fordi jeg ikke bruker hudkrem,» sier hun.

Om det er bra å bruke hudkrem ser ut til å være et spørsmål som deler dermatologer, og det finnes leger som er enige med Melissa om at det er best å la være.

Blant kommentarene er folk sjokkerte over at Melissa er 67 år gammel, og hun blir hyllet for at hun ikke bruker filtre.

«Du ser ikke ut til å være en dag over 40,» skriver en person.

«Nydelig hud og du er en av få som ikke bruker filtre,» skriver en annen.

«Jeg er så misunnelig på din skjønnhet,» konstaterer en tredje.

Nedenfor finner du kontoen hennes på TikTok, hvor hun stadig publiserer skjønnhetstips.

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com