søndag, mai 31, 2020

Øystein Pettersen gir oss innblikk i hverdagen – Med hjemmekontor

Mest lest nå

Øystein Pettersen, med kallenavnet «pølsa» har gjort en god figur med sin kjærlige og positive personlighet gjennom tv-serien 71° Nord «Norges tøffeste kjendis».

Øystein hadde en stor fordel i realityserien, som utholdenhetsutøver. Han har en imponerende fysikk og det virker som om han aldri blir sliten. Pettersen kjempet seg helt til finalen, der han skulle duellere mot TV-personligheten, Jon Almaas. Det var en spennende og underholdende finale, men Øystein trakk det korteste strået. Kunnskapen til Almaas var for dominerende, som sikret han gullpokalen og tittelen «Norges tøffeste kjendis».

View this post on Instagram


71° Nord, jeg har sjelden følt meg mer privilegert. Jon, gratulerer med fortjent seier 💪💪 Selv om det er en konkurranse, handlet det mer om folka som jeg delte turen med. Jeg ble oppriktig glad i alle deltakerne, da spesielt folka i det opprinnelige lag Nordkapp. @onklp , @maren.turmo , @fleskedaier og @atlepettersen , dere gjorde turen til det den var og jeg er takknemlig for at jeg fikk sjansen til å dele den med dere. Dere betydde mer for meg enn dere aner. Måten vi var mot hverandre, jobbet sammen og spilte hverandre gode er den virkelige seieren føler jeg. Ble dessverre ikke så godt kjent med alle de fine folka på lag Lindesnes, men vi tar det igjen @hedvigwessel @lisefinckenhagen @melinajohnseen @erikfollestad og Jon Hvis jeg skal trekke frem noen minner, velger jeg hele reisen til @onklp, @maren.turmo som overvant frykt i elva nedenfor Tinnsjøen, lagsamararbeidet over hardangervidda og mot Rondane. En prat i en bil mens vi ventet på en merkekonkurranse for lag Lindesnes. @fleskedaier sin innsats i Finnmark og @atlepettersen sitt Løvehjerte i semifinalen. Dere inspirerte meg masse og gjorde meg mye sterkere enn jeg trodde selv. Takk for turen og takk for all lærdommen! Dette var slutten på et TV-program, men starten på nye eventyr 💪 det var virkelig en ære 🙏 Takk også til @tvnorge, crewet og alle andre som bidro. Dere er rett og slett gode folk ♥️🙏 Til slutt slenger jeg inn en liten oppfordring i inngangen til en ny uke i unntakstilstand: ta eierskap til hvem du er og hva du bidrar med! Jeg, vi og Norge trenger gode folk som deg i tida vi er inne i 🙏 #hvemvilduvære #dagliggleder #gaver

A post shared by Øystein pettersen (@oeysteinpettersen) on

Pettersen har hjemmekontor

På torsdag kunne alle som følger Pettersen på Instagram få glede av hans artige klipp om hvordan hverdagen hans ser ut, med hjemmekontor. Det er ikke vanskelig å forstå at det er krevende å arbeide hjemmefra, med små barn til stede hele dagen.

«Hjemmekontor fungerer greit, selv om kanskje gjemmekontor hadde vært å foretrekke innimellom. Hold humøret oppe folkens. Stor takk rettes til landets kreative musikklærere også. Kjenner du noen i samme situasjon?», skriver Øystein.

Se videoen her:

Kreativ med barna

Når man ser på Instagramprofilen til Pettersen er det lett å se at han er en far som tar seg god til med barna. Denne helgen har de for eksempel vært på skitur med ungene, med overnatting og snøhulegraving. I den anledning kommer han med noen tips til andre foreldre som vil begi seg ut på det samme.

På Instagram skriver han:

Erfaringer:

– hvis mulig bør hule graves før turen med ungene.
– vind er ikke gøy
– varmeflaske kan brukes til evt kalde tær.
– vintergass er verdt pengene. – sjokolade i soveposen er ekstra godt.
– kaffe er aldri feil 🙏

(Klikk på pilene i innlegget nedenfor for å se alle bildene)

Vi vil benytte anledningen til å gi en klapp på skulderen til alle der ute som har hjemmekontor. Dere er dyktige og vi håper coronatiden er over – om ikke alt for lenge. Del gjerne artikkelen om du er enig.

129,763FansLik
1,359FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter