lørdag, juni 12, 2021

Øystein Pettersen: – Jeg savner egentlig ingenting

Mest lest nå

Øystein Pettersen mener det var greit å prioritere tiden på andre ting han opplevde som viktigere enn å gå fort på ski.

Langrennsløper Øystein «Pølsa» Pettersen ble førstemann ut av «Mestrenes Mester» da han skadet seg under en av øvelsene. Legesjekken viste at han hadde røket flere fibre, og legen forklarte at han hadde fått en typisk «tennislegg».

 – Hvis du kjenner her, så kjenner du et høl inn i leggen. De fibrene som var der, de ble borte, forteller Øystein Pettersen til Dagbladet.


Pettersen kjenner skaden fortsatt, men er likevel ved godt mot.

LES OGSÅ: Samboeren visste ikke at hun var slått ut av «Mestrenes Mester»

– Men hvis du ser på leggene. Det er mye legg å ta av. Det er som oljefondet. Nå bruker vi av oljefondet og det er det ingen som merker. Det er ingen som ser at jeg la igjen sju-åtte prosent fiber på kaia i Arendal, sier Pettersen til avisen.

Han syntes det var trist å ryke skadet ut av åpningsepisoden, og tror at om han ikke hadde skadet seg så burde han kunnet slå noen av de andre deltagerne.

Pettersen er fortsatt i god form, og trener fortsatt daglig selv om han ikke lenger holder det på toppidrettsnivå.

Les også: Kona om Johann Olav Koss: -Det var kjærlighet ved første blikk

– Jeg er han kroken som går Birken saktere og saktere for hvert år, men like blid. Men jeg er ikke noen aktiv idrettsutøver i det hele tatt, sier han til avisen.

Savner ingenting

Han legger til at han ikke egentlig savner noen ting fra å være aktiv utøver, og livet etter idretten som har kommet i fokus etter kokainbeslaget hjemme hos Northug, har gått fint for Øystein Pettersen

Les også: Genette Våge: Tommelen røk i nattesten

– Jeg kan ikke svare for noen andre enn meg selv da, men jeg har aldri drevet med idrett for å vinne medaljer, eller for å få anerkjennelse fra noen andre. Jeg har drevet med idrett for å se hvor langt jeg kan drive det selv. Jeg har drevet med idrett fordi jeg syns det er innmari gøy å stå opp med eierskap til hva jeg har lyst til å gjøre, og så gjøre det. Jeg har funnet gleden i det, sier Pettersen.

Han legger til at mens mange sier de har gått over lik, så har han aldri ofret noe – han har bare prioritert de tingene han har hatt lyst å gjøre.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter