Hjem Kjendisnytt P3-paret Ronny og Tuva venter sitt første barn: – Skvetter av tanken

P3-paret Ronny og Tuva venter sitt første barn: – Skvetter av tanken

I mandagens podcast med Ronny Brede Aase (33) og Tuva Fellman (32), avslørte Ronny at de skal ha barn. Avsløringen kom veldig overraskende på Tuva, som ikke var klar over at de skulle dele nyheten med hele Norge riktig ennå.

– Du skal jo på ultralyd neste mandag, sier Ronny Brede Aase i podcasten «I karantene med Ronny og Tuva».

– Åh, herregud, utbryter Tuva, som tydelig ikke var klar over at forloveden skulle avsløre den store nyheten.

– Det er fjerde gangen på ei uke at du griner i podkasten, så folk kan tolke det dit hen at du er hormonell, fortsetter Ronny, før Tuva bryter ut:

– Vi skal få barn!

Det er intenst

Den lille er ventet i oktober, og paret vet ikke om det blir gutt eller jente ennå. Tuva forteller at hun syns det er rart å være gravid.

– Det er intenst. Noen ganger skvetter jeg av tanken på at det er noe som vokser inni meg. Jeg føler det skjer så mye med kroppen min, sier hun.

Paret har begge jobbet i P3 i mange år – Tuva som programleder for «Juntafil» og Ronny var inntil nylig programleder i «P3-morgen».

Da paret ble kjærester for sju år siden, bodde Tuva i Trondheim mens Ronny bodde i Oslo. Paret hadde et avstandsforhold i fem år, før Tuva flyttet til Oslo i 2018.

Forlovet seg

Fjoråret ble et hendelsesrikt år for paret. De kjøpte seg en tomannsbolig sammen og de forlovet seg.

– Nå har vi liksom bodd i hver vår by, vi har leid sammen og nå er vi klar til å kjøpe sammen. Tanken har vært å finne en plass vi kan bo lenge. Vi er begge sultne på å skape et ekte hjem, da vi lenge har ventet på dette, sa Ronny til Dagbladet.

Vi gratulerer paret med babynyheten.

LES OGSÅ: Katarina Flatland blir mamma for første gang

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com