Hjem Familie «På 12 år har jeg fått 12 barn og har praktisk talt vært gravid konstant siden jeg giftet meg»

«På 12 år har jeg fått 12 barn og har praktisk talt vært gravid konstant siden jeg giftet meg»

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Courtney Rogers (38), fra New Mexico, blir kalt en supermamma etter å ha født sitt tolvte barn.

Lille Cambria er det nyeste tilskuddet til Rogers-familien. Både Courtney og Chris trodde ikke de ville få en så stor familie, spesielt siden Courtney først fikk en spontanabort. Etter flere forsøk ser det imidlertid ut til at dette paret har hatt bedre hell og Courtney har vært konsekvent gravid i 12 lange år.

Fra 2010 til 2014 fikk paret bare sønner, mens de senere tok imot 6 jenter på rad.

«Det er utrolig hvordan det hele fungerte fordi vi bare fikk gutter først og så balanserte vi det ut,» skriver Courtney på Instagram.

Hun kan også meddele at hun følte seg allerede «for gammel» da hun fødte sitt første barn, Clint, som 26-åring, og kunne derfor ikke ha trodd at hun fra da av skulle føde hvert år de neste 11 årene.

Familien bor på en gård med mer enn 200 dyr, som barna har lært å elske og respektere. Courtney er også en supermamma i måten hun driver logistikken rundt familien på. Etter skoletid gjør hun lekser med alle som er i skolealder, og alle barna er lagt innen 20.30.

En så stor familie trenger selvfølgelig mye ressurser, men også noen som vet hvordan man skal administrere månedsbudsjettet for å klare seg. For å gi deg en idé om hva slags shopping Roger-familien gjør hver dag, bare tenk på at under et typisk måltid spiser de rundt 24 egg..

[mashshare]

LES OGSÅ: Familiehistorien er helt unik: Hva er oddsen for dette?

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com