fredag, desember 13, 2019
Dyr På dette hotellet kan du bestille lodne, kosete valper...

På dette hotellet kan du bestille lodne, kosete valper opp på rommet – bakgrunnen er fantastisk

-

Det er Kimpton Hotel i Monaco i Denver, USA som tilbyr den noe uvanlige servicen til sine gjester. Dette er med andre ord et skikkelig drømmehotell for alle hundeelskere.

De fleste hotell tilbyr god romservice, som frokost på rommet, noe å drikke, snacks og en flaske Champagne. De fleste hotell tilbyr også vask, rens og stryking av klær. Og de pusser gjerne skoene dine.

Men nå kan du altså bestille søte, kosete valper opp på rommet ditt. Du kan få mellom seks og ti valper på en gang. De kan de kose og leke med i en hel time. Det skriver Insider.

Booker du en suite på hotellet, får du søte, kosete valper inkludert i prisen, sammen med en flaske prosecco.

Foto: Kimpton Hotel Monaco Denver

Den nasjonale hundedagen

Men det er dessverre ikke et tilbud som varer veldig lenge. Den ekstraordinære servicen gjelder kun i perioden mellom 23. og 26. august. Årsaken er at hotellet ønsker å rette oppmerksomhet mot National Dog Day som går av stabelen den 26. august.

Chris Guse er direktør ved Kimpton Hotel. Han sier at de med dette ønsker å skape en hjemmefølelse for gjestene.

«Ved hotell Monaco ser vi alltid etter avanserte elementer for komfort og vi ønsker å gi en hjemmefølelse til våre gjester. Valper har alltid vært et naturlig innslag ved vårt «evening wine hour program». Gleden dette har gitt alle som har vært involvert, gjorde det klart for oss at vi måtte ta konseptet ett steg videre, men i en mer intim setting», sier han til Insider.

Redder hjemløse valper

50 prosent av hotellets inntekt vil gå til «Lifeline Puppy Rescue». De er en veldedig organisasjon som redder hjemløse valper. De har så langt adoptert bort nesten 34.000 valper. Det er også denne organisasjonen som leverer valpene til hotellet.

Og skulle du få lyst til å ta med deg en av de lodne, kosete valpene hjem, er det slettes ikke umulig. De kan du nemlig få adoptere.

For et fantastisk tilbud! Dette burde vært obligatorisk ved alle hotell, spør du meg.

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Oppfordrer folk til å demonstrere mot NAV på søndag

"Ja, jeg er en NAV-er, på AAP, og langt fra stolt av det." Slik begynner Ole Johan protesten sin på Facebook. Nå har han...

Hunden har stått i kjetting hele livet sitt. Se den fantastiske reaksjonen når den får se havet for første gang

Schæferhunden Herschel har stått fastbundet og forsømt i en bakgård hele det fem år lange livet sitt. Tennene hans er helt nedslitt etter at...

Dansen til de norske marinerekruttene blir sett over hele verden

Dansen til de norske marinerekruttene tar igjen av på nettet.  Det var under en avslutning for marinerekruttene på Madla i Stavanger at rekruttene valgte en...