Forsiden Dyr På dette hotellet kan du bestille lodne, kosete valper opp på rommet...

På dette hotellet kan du bestille lodne, kosete valper opp på rommet – bakgrunnen er fantastisk

Det er Kimpton Hotel i Monaco i Denver, USA som tilbyr den noe uvanlige servicen til sine gjester. Dette er med andre ord et skikkelig drømmehotell for alle hundeelskere.

De fleste hotell tilbyr god romservice, som frokost på rommet, noe å drikke, snacks og en flaske Champagne. De fleste hotell tilbyr også vask, rens og stryking av klær. Og de pusser gjerne skoene dine.

Men nå kan du altså bestille søte, kosete valper opp på rommet ditt. Du kan få mellom seks og ti valper på en gang. De kan de kose og leke med i en hel time. Det skriver Insider.

Reklame

Booker du en suite på hotellet, får du søte, kosete valper inkludert i prisen, sammen med en flaske prosecco.

Foto: Kimpton Hotel Monaco Denver

Den nasjonale hundedagen

Men det er dessverre ikke et tilbud som varer veldig lenge. Den ekstraordinære servicen gjelder kun i perioden mellom 23. og 26. august. Årsaken er at hotellet ønsker å rette oppmerksomhet mot National Dog Day som går av stabelen den 26. august.

Chris Guse er direktør ved Kimpton Hotel. Han sier at de med dette ønsker å skape en hjemmefølelse for gjestene.

«Ved hotell Monaco ser vi alltid etter avanserte elementer for komfort og vi ønsker å gi en hjemmefølelse til våre gjester. Valper har alltid vært et naturlig innslag ved vårt «evening wine hour program». Gleden dette har gitt alle som har vært involvert, gjorde det klart for oss at vi måtte ta konseptet ett steg videre, men i en mer intim setting», sier han til Insider.

LES OGSÅ
Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund - se hvem hun endte opp med

Redder hjemløse valper

50 prosent av hotellets inntekt vil gå til «Lifeline Puppy Rescue». De er en veldedig organisasjon som redder hjemløse valper. De har så langt adoptert bort nesten 34.000 valper. Det er også denne organisasjonen som leverer valpene til hotellet.

Og skulle du få lyst til å ta med deg en av de lodne, kosete valpene hjem, er det slettes ikke umulig. De kan du nemlig få adoptere.

For et fantastisk tilbud! Dette burde vært obligatorisk ved alle hotell, spør du meg.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT