Hjem Historier fra livet På vei til jobb oppdager han en tøyfille. Når han løfter på den får han sitt livs sjokk!

På vei til jobb oppdager han en tøyfille. Når han løfter på den får han sitt livs sjokk!

Raul Marin Ceja går alltid over den samme broen når han skal til jobb. Så også denne morgenen for ett år siden. Men denne dagen skulle forandre livet til Raul. Han fikk plutselig øye på en tøyfille som lå under broren, det virket som om noe beveget seg under fillen.

Mannen bestemte seg for å filme mens han gikk for å undersøke hva som var under fillen.

tøy1

Da han løftet på tøyfillen fikk han sjokk. Under tøyet lå det en liten jente som ikke kan ha vært eldre enn noen få timer.

tøy2

Raul plukket opp jenten og tok strake veien til sykehuset. Heldigvis var hun uskadd. Det var vanvittig flaks at Raul fant henne på et så tidlig tidspunkt.

tøy3

Dette kunne fort blitt en tragisk historie, men den ble så lykkelig som den kunne forblitt under slike omstendigheter. Raul kjente at skjebnen denne jenten var etterlatt til stakk i hjertet. Han mente at de tilfeldighetene som gjorde at han fant jenten må ha vært en mening bak, derfor valgte han å adoptere henne!

tøy4

Denne jenten fikk en fryktelig start på livet, men takket være en omtenksom mann får hun en ny sjanse. Og for de som lurer på hvor denne historien fant sted så er svaret Mexico.

Del gjerne videre dersom du setter like mye pris på personer som Raul som vi gjør. Se videoen nedenfor for å se øyeblikket da han fant jenten. 

[mashvideo]

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com