Hjem NyheterTruecrime Lanserte sorgbok for barn – Så ble den brutale hemmeligheten hennes avslørt

Lanserte sorgbok for barn – Så ble den brutale hemmeligheten hennes avslørt

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Bare en måned etter at ektemannen døde, skrev kona som er tiltalt for drapet en sorgbok for barn. Nå er hun fengslet, siktet for giftmord.

Kouri Richins (33) fra Utah i USA er siktet for drapet ektemannen Eric (40). Politiet mener hun ga ham en dødelig dose fentanyl blandet inn i en Moscow Mule-cocktail.

Daily Mail skriver at Richins i ukene og månedene før ektemannen døde, hadde forsøkt å gjøre seg selv til den eneste mottakeren av penger fra livsforsikringen hans.

Han oppdaget det og endret testamentet sitt slik at søsteren hadde full kontroll. Politiet fant til og med det de anser som bevis for at Eric var bekymret for at kona forsøkte å drepe ham.

Eric skal også ha sagt til venner at «om noe skjer med meg er det hun som står bak».

Kouri sitter for tiden varetektsfengslet. Advokaten hennes har avslått å kommentere forespørsler fra Daily Mail.

Dukket opp på TV med sorgbok

Kort før arrestasjonen dukket Kouri opp på en lokal TV-stasjon for å promotere boken sin «Are You With Me?» (Er du med meg). Det er en sorgbok for barn.

I tv-innslaget forteller hun at ektemannens død var et sjokk, og hun snakker om hvordan hun ledet deres tre sønner gjennom sorg.

Fra innslaget i tv-programmet.

– Min mann døde uventet i fjor. 4. mars var ett års jubileum for oss, han var 39. Det var et komplett sjokk for oss alle. Vi hadde tre små gutter, på 10, 9 og 6. Barna mine og jeg skrev denne boken om de forskjellige følelsene og sorgprosessene vi har opplevd det siste året, forteller hun i innslaget.

Hun sa at hun skrev boken fordi hun ikke fant noe tilsvarende som kunne hjelpe hennes barn gjennom sorgen.

– Nettene er de vanskeligste. Jeg ville bare ha en historie å lese for barna mine om natten, og jeg fant ikke noe som passet dem, så jeg tenkte «la oss bare skrive en», sa hun.

Ambulansepersonell tror ikke på forklaringen

Da politiet kom til stedet, fortalte Kouri Richins at hun hadde utført hjerte- og lungeredning på Eric etter å ha funnet ham bevisstløs i hjemmet deres. Men brannmannskap og ambulansepersonell mente dette var en usannsynlig forklaring, siden det kom blod fra munnen hans.

I årene før hans død fortalte Eric familien at han fryktet at kona hans prøvde å drepe ham. Ved to anledninger ble Eric svært syk etter å ha tatt en drink etter middag med kona.

En av Erics to søstre fortalte politiet at han hadde ringt henne for tre år siden fra Hellas. Han var på ferie med kona, og hevdet hun hadde gitt ham en drink som gjorde ham voldsomt syk. Under samtalen med søsteren sa han at han trodde hun hadde forsøkt å drepe ham.

Endret livsforsikringen for å bli eneste mottaker

Etterforskningen viser også at Kouri endret Erics livsforsikringspolise, som han delte med forretningspartneren Cody Wright, kort før han døde. Etter endringene var hun den eneste begunstigede.

Forsikringsselskapet fortalte partnerne som var sammen om eierskapet av murerfirmaet om endringen, og tilbød dem å endre tilbake.

Da Eric fant ut at kona hadde forsøkt å endre livsforsikringen hans, endret han testamentet og sørget for at det ville leveres til søsteren hans. Han lot være å fortelle det til kona. Politiet mener han var redd hun kunne drepe ham for pengene.

«Bestilte» fentanyl gjennom en venn

Politiet sier at Kouri ba en venn kjøpe fentanyl til henne. Hun skal ha bedt om «Michael Jackson-greiene».

Kouri sa Eric vat avhengig av smertestillende, og hevder han tok pillene selv. Venner og kjente kan imidlertid ikke se for seg at han har vært pillemisbruker, og det ble ikke funnet andre piller i ekteparets hjem.

Mens hun fortalte politiet at hun ikke brukte telefonen sin på natten da ektemannen døde, sier politiet at registreringer viser at hun sendte tekstmeldinger med noen frem og tilbake.

Disse meldingene ble senere slettet, sa de.

  1. to barn
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com