fredag, februar 28, 2020
Kjendisnytt Pantertanter-stjernen fyller 98. Takker vodka og pølser for et...

Pantertanter-stjernen fyller 98. Takker vodka og pølser for et langt liv

-

Har du noen år på baken, husker du kanskje tv-serien «Pantertanter» der Betty White spilte karakteren Rose Nylund. Fredag fylte hun 98 år. Og årsaken til hennes lange liv er, ifølge henne selv, en positiv innstilling, vodka og pølser.

«Nyt livet. Fremhev det positive, ikke det negative. Det høres kanskje banalt ut, men mange folk finner noe å klage på istedenfor å si noe om det positive. Det er ikke så vanskelig å finne de positive tingene hvis du ser etter dem», sa Betty White i et intervju med magasinet Parade.

Der fortalte hun også at hun var veldig glad i vodka og pølser.

«Mest sannsynlig i den rekkefølgen», sa hun.

Verdens lengste kvinnelige TV-karriere

Betty White er en av de få gjenlevende stjernene fra Hollywoods gullalder. Gullalderen regnes fra 1920 til slutten av 1960-tallet. I denne perioden ble det produsert tusenvis av filmer i Hollywood. Mange av dem ble store suksesser.

Betty White innehar også rekorden for verdens lengste kvinnelige TV-karriere. Hun startet karrieren sin i 1939, og har siden medvirket i 117 filmer og serier.

Og selv om den spreke skuespilleren nærmer seg 100 år, er hun fortsatt aktiv. Bare i fjor, hadde hun stemmen i tre barnefilmer: «Toy Story 4», «Trouble» og «Forky Asks a Question».

Skal feire med familie og venner

17.januar fyller den spreke skuespilleren 98 år. Ifølge magasinet Closer Weekly, har hun fortsatt ingen store helseproblemer. En venn av henne forteller til magasinet at Stjernen kommer til å feire bursdagen sin med nære venner og familie.

«Hun liker fortsatt å drikke, le og fortelle historier. Bursdagen blir feiret med familie og venner hun har hatt i mange år. Hun har fortsatt et godt forhold til dem og barna deres. De kommer til å bestille mat og ha det gøy», sier vedkommende.

LES OGSÅ108-år gamle Dorothy deler hemmeligheten for et langt liv

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Etter å ha blitt forlatt to ganger, fikk 11-åringen endelig en adoptivfar og et hjem

11 år gamle Anthony ble først forlatt av sine biologiske foreldre da han var to år gammel. Fire år gammel ble...

I dag fyller Thomas Numme 50 – se den herlige gratulasjonen fra Harald Rønneberg

"Jeg kunne ikke drømt om en bedre venn." Det skriver Harald Rønneberg i et innlegg på Instagram...

Kjære travle mennesker: – ta tilbake familiesammenkomstene

"Det har skjedd et dødsfall. Familiesammenkomster er i ferd med å svinne hen..." Slik starter innlegget til Alison...