in ,

Papegøyen forelsker seg helt i damen som var snill med henne

Skjermdump: YouTube

Carolina Medeiros fikk overraskelsesbesøk på balkongen sin i Brasil. Etter noen dager hadde hun plutselig fått en vill papegøye som venn.

Papegøyen landet trolig på verandaen til Carolina for å hvile vingene litt. Hun kunngjorde sin ankomst med et kraftig pip, som fikk Madeiros til å gå ut.

– Jeg ble ekstremt overrasket, sier Medeiros til The Dodo. Hun ønsket ikke å være en dårlig vert for den uvanlige gjesten og bestemte seg for å tilby fuglen en matbit.


Da fuglen så Carolina var den først skeptisk, men så snart hun holdt frem en banan mot fuglen endret den mening.

Papegøyen spiste og koste seg under oppholdet hos den hyggelige unge kvinnen, men fløy raskt etter videre til flokken sin i et av trærne rundt Carolinas hus.

Men det var åpenbart at gjesten trivdes. Dagen etter kom det et nytt papegøyeskrik fra Carolinas veranda, og Carolina gikk ut med litt bær til fuglen.

– Nå begynte hun å føle seg tryggere, sier Carolina om gjesten sin.

Og du gjetter sikkert hvem som kom tilbake den tredje dagen. Men da var papegøyen stuevarm, og slapp seg selv inn i leiligheten til en smigret Carolina.

Hun kalte fuglen «sin» Tatá».

Tatá trivdes åpenbart. Hun besøkte menneskevennen sin hver dag, og hver dag ble hun litt og litt lenger. Til slutt var hun fast inventar.

– Hun tilbrakte mesteparten av dagen med meg, og rundt 18:30-tiden fløy hun til flokken sin i toppen av et tre rett i nærheten av huset mitt, forteller den brasilianske kvinnen.

– Jeg ante ikke at mennesker og ville dyr kunne danne et slikt bånd, sier hun videre.

Noe av det som gjorde vennskapet til Tatá og Carolina Medeiros så bemerkelsesverdig, var at den lille fuglen alltid var fri til å utforske verden. En dag ser det ut til at det var nettopp det hun gjorde.

Det er umulig å si om Tatá kommer på besøk til Carolina igjen, eller om hun har fulgt flokken sin til et nytt sted for godt. Men hun er alltid velkommen tilbake.

– Huset er hennes. Jeg pleide å spøke med at jeg er kjælemennesket hennes. Og jeg vil alltid holde øye etter henne, sier Carolina som er takknemlig for den utrolige opplevelsen hun fikk.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Sangen til den norske politibetjenten er sett av millioner

Sjekk stilen til bestemødrene som stjeler rampelyset på Instagram