Historier fra livet Pappaen døde like før hun var ferdig med videregående....

Pappaen døde like før hun var ferdig med videregående. Men gaven han sendte vil vare resten av livet!

-

- Reklame -

Reddit er vanligvis ikke stedet hvor man finner hjertevarmende historier. Men denne er virkelig en som bringer frem noen tårer i øyekroken.

En ung kvinnes pappa døde nylig av kreft. Han døde like før datteren skulle uteksamineres fra videregående, men før han døde skrev han en rekke e-poster til datteren sin som hun skal åpne i løpet av livet sitt.

En siste gest fra pappa

- Reklame -

I dag var min uteksaminering. Pappa kunne ikke være der fordi han døde forrige måned. I dag fikk jeg et kort, skrevet med hans håndskrift hvor han gratulerer meg. I kortet var det også skrevet ned en e-postkonto og passord, noe jeg synes var rart.

Jeg logget inn på kontoen, og der lå det hundrevis av e-poster, alle skrevet av pappa. Emnefeltet på e-postene er alle forskjellig. Noen handler om store milepæler i livet mitt mens andre handler om hverdagslige ting. For eksempel: «Åpne denne når du har et pinlig øyeblikk,» eller «Åpne denne når du krangler med mamma.»

Alle e-postene inneholder et word-dokument og en videofil. Jeg åpnet den som handler om uteksaminering og jeg er full av tårer. Jeg trodde aldri jeg ville høre stemmen hans eller se han igjen. Denne er spilt inn den dagen han og mamma ga oss beskjed om hvor mange måneder han hadde igjen å leve. Jeg vet dette fordi han går med en t-skjorte jeg kjøpte til han, og han brukte den t-skjorten hele den dagen.

Dette var før han begynte med strålebehandling. Jeg hadde nesten glemt hvordan han så ut og hvordan stemmen hans var før han fikk kreft. Jeg vet ikke når de andre videoene er spilt inn.

Jeg beklager dersom dette ikke er stedet for å poste slike ting, men jeg visste ikke hvor ellers jeg skulle delt det. Dette er den beste gaven jeg noensinne kunne spurt om; en evig dose med pappatid. Nå vil han for alltid være med meg, hvor som helst og når som helst. Jeg elsker og savner han.

Siden flere av dere har spurt så deler jeg noen av titlene til e-postene.

De fleste starter med «Åpne når…» Jeg har kortet titlene ned men du skjønner poenget. 

 • Bursdager 23 – 80 (alle med seperate filmer)
 • Uteksaminering fra videregående
 • Uteksaminering fra høyskole/universitet
 • Første skikkelige jobb
 • Første gang du får sparken
 • Når du får drømmejobben
 • Blir forlovet
 • «Vis denne til jækelen du skal gifte deg med!»
 • Bryllup, med tillatelse til å spille av i bryllupet.
 • Første barn
 • Andre barn
 • Tredje barn
 • Fjerde barn
 • Adoptere et barn
 • Mister et barn
 • Blir irritert på et barn
 • Når du ikke får sove
 • Det regner og du tenker på meg
 • Du driter deg skikkelig ut
 • Du blir arrestert
 • Du trenger trøst
 • Du er sint på gud
 • Du er glad
 • Du er lei deg
 • Du er redd
 • Du føler deg alene
 • Du har glemt hvordan det er å le
 • Mamma rydder endelig garasjen
 • Romvesener invaderer jorden

Tenk å motta en slik gave fra sin egen far. Det må ha vært verdens mest betydelige gave for denne jenten. Del gjerne saken videre med venner og familie dersom dette rørte deg! 

Lik oss på Facebook for flere saker:

Siste nytt

Carlos gikk ned over 200 kg – nå drømmer han om å løpe maraton

Amerikaneren Carlos Orosco fra Saginaw, Michigan veier nå 84 kg. På sitt tyngste led 42-åringen av hevelser og sår...

Fant ikke date til skoleballet – tok med katten i stedet

Å finne en date kan være vanskelig. Love Meow forteller historien om 18 år gamle Sam Steingard, en student...

Dette bursdagsbildet går viralt. Kan du se hvorfor?

Da lille Elijah fylte fem år, ønsket han seg et helt spesielt tema for bursdagen sin. Mamma Rachel Perman,...

Den nyfødte babyen smiler når hun hører farens stemme for første gang. Nå går bildet viralt

De fleste vordende mødre går og småprater med babyen i magen hele tiden. Vi stryker oss over magen, synger...

Døv kvinne falt ned fra et fjell i villmarken. Ble reddet av hunden Nanook

21 år gamle Amelia Milling er døv, men det stopper henne ikke fra og utforske villmarken. Da hun var...

Den hjemløse hunden ligger midt på gulvet i butikken. Da kunden får vite hvorfor, smelter han helt

Den lysebrune hunden ligger rett ut på det kjølige gulvet midt i butikken. Flere kunder undrer seg over hvorfor...

Populære

Du liker nok disseRELATERT
Anbefalt for deg

Neste artikkel ⬇