søndag, november 29, 2020

Pappaen la dette bildet ut på Facebook. Tusenvis raser over valget hans!

Mest lest nå

Leah Behn forteller om tapet av faren

Leah Isadora Behn er gjest i podkasten «Schendis» denne uken. Der snakker hun også om tapet av pappa Ari Behn. Leah Isadora Behn (15) har...

Meghan om spontanaborten: En syklus av ensom sorg

Mens Meghan hadde lille Archie på armen skjønte hun at hun var iferd med å miste sitt andre barn.  Meghan Markle (39) deler tankene rundt den...

For en tid tilbake la Pappa Clint Edwards på 34 år, dette bildet av datteren sin på Facebook. I tiden etter at han la ut bildet fikk har virkelig gjennomgå. Og enda skaper bildet engasjement. ABC skriver at det har skapt en voldsom debatt mellom tusenvis av foreldre.

På bildet som Clint postet på Facebook og bloggen sin «No Idea What I’m Doing: A Daddy Blog», kan man se at han holder datteren sin i sele.

Foto: Facebook


“Vi var på et marked. Jeg skammer meg ikke for at jeg satt sele på datteren min», skriver han.

«Hun er en liten unge og selen gjør at jeg ikke trenger å være redd for at hun springer ut i veien, eller stikker hånden ned i en maskin». Faktum er at hvis jeg ikke hadde hatt på henne sele, så hadde hun vært et slikt barn som hadde gått seg bort og som de hadde ropt opp i høyttalerne. Ja, jeg får dømmende blikk av fremmede. Mange kommer sikkert til å kommentere til dette innlegget og mene at de er perfekte foreldre og at jeg er en dårlig pappa.»

Foto: Facebook

«Hun kommer til å bli roligere. Hun kommer til å forstå hva hun skal gjøre og ikke gjøre, det gjør alle barn. Men til den dagen kommer, så vil jeg gjøre alt i min makt for å passe på at hun er sikker, selv om det innebærer en sele.»

Som faren spådde, har bildet fått mange tusen til å reagere. Tusenvis av personer har kommentert bildet med forskjellige meninger.

En av kommentarene lyder: «Sele er en av de beste tingene jeg har kjøpt. Jeg fikk rare blikk, men jeg beskyttet min sønn. Folk må ikke være så raske med å dømme.»

En annen: «Ordene bånd og barn bør ikke være tillatt i samme setning».

Clint Edwards skriver også om hvor vanskelig det er å gjøre «det rette» som forelder. «Du blir dømt om du gjør det, og du blir dømt om du ikke gjør det. Jeg beskytter mitt barn og samtidig beholder jeg min sinnsro og det er det verdt 100 prosent».

Hva mener du om denne saken? Var det greit det pappaen gjorde?

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter