torsdag, november 21, 2019
Historier fra livet Folk frarådet dem å få barn. De hørte ikke...

Folk frarådet dem å få barn. De hørte ikke på rådene, rett eller galt?

-

Å leve med en lidelse som gjør at man ser annerledes ut kan jeg tenke meg kan være til hinder for noen for å leve et normalt liv. Men ikke for 30 år gamle Simon Moore. Han er diagnostisert med en sjelden deformitet i ansiktet som kalles Treacher Collins, men det hindret han ikke i å stifte sin egen familie!

Simons tilstand gjør at bein og vev i ansiktet utvikler seg annerledes enn hos folk flest, og dermed skaper et unormalt utseende. Dersom Simon skulle få barn, ville sjansene være store for at barnet ville få den samme tilstanden. Simon fant sin kjære og giftet seg med Vicky. Og som andre par så ønsket de seg barn. Men folk rådet paret til ikke å gjøre dette. Tenk på hvordan barnet vil bli seendes ut!

Simon og Vicky hørte ikke på rådene. De fikk barnet, som også fikk den samme deformiteten i ansiktet som far. I et intervju med mirror sier Simon at han aldri har vært lykkeligere – og at han forteller sin datter hver dag hvor vakker hun er. Han sier:

Jeg ønsket aldri at Alice ikke skulle ha TC. Selv om jeg har hatt mange problemer på grunn av TC i oppveksten så tenkte jeg ikke på om hun ville være født med det eller ikke. Jeg visste at uansett så vil hun være omgitt av personer som elsker henne for den hun er. Det er ingenting på denne planeten som er så spesielt som Alice, hun forandret livet mitt.

Hva mener du? Hadde naboene som rådet paret rett i at de ikke burde få et barn som sannsynligvis ble født med denne misdannelsen? Eller er naboene full av dritt?

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Siste nytt

Hvor farlig er det egentlig å snuse? Kjendislege ser på saken

Kjendislege Wasim Zahid har sett på snus og hva forskningen sier om helseskader relatert til snus. Til videoen skriver...

Aune Sand med sterk kritikk av influensere: – Tanketomt vås

Kunstner Aune Sand (53) tar nå et oppgjør med influensere, og måten de påvirker dagens unge på. Han mener...

Renoverte campingvogn fra 1988 – for en forvandling

Flere og flere nordmenn får øynene for å feriere i sitt eget land. Noe som også vises på salget...

91 år gammel kvinne forvandlet byen til et kunstverk med penselen sin

Den 91 år gamle kvinnen Anežka Kašpárková har virkelig vist verden hvor vakker gatekunst kan være.  Den tsjekkiske kvinnen døde dessverre...

Da Jenny fikk ansvaret for kostholdet på dette gamlehjemmet ble det nye tider for beboerne

Jenny Jönsson er en 42 år gammel kvinne. Til daglig jobber sykepleieren på et gamlehjem i Sverige. Da hun...

Ali klipper hjemløse gratis før jul

Ali Zaki (29) driver en frisørsalong i Malmö. I november og desember holder han søndagsåpent for alle hjemløse som...