mandag, august 10, 2020

Folk frarådet dem å få barn. De hørte ikke på rådene, rett eller galt?

Mest lest nå

Vet du hvorfor du bør spise ingefær hver dag? Her er 7 gode grunner!

Ingefær er både godt og sunt, og det har faktisk en rekke positive helseeffekter mange kanskje ikke er klar over. Vondt i magen? Treningsverk? Menstruasjonssmerter?...

Derfor har hekling og strikking noen fantastiske helsefordeler!

Hekling og strikking er en populær hobby for mange nordmenn. Men foruten å være kjekt, hevder eksperter at du får en rekke helsefordeler ved...

Å leve med en lidelse som gjør at man ser annerledes ut kan jeg tenke meg kan være til hinder for noen for å leve et normalt liv. Men ikke for 30 år gamle Simon Moore. Han er diagnostisert med en sjelden deformitet i ansiktet som kalles Treacher Collins, men det hindret han ikke i å stifte sin egen familie!

Simons tilstand gjør at bein og vev i ansiktet utvikler seg annerledes enn hos folk flest, og dermed skaper et unormalt utseende. Dersom Simon skulle få barn, ville sjansene være store for at barnet ville få den samme tilstanden. Simon fant sin kjære og giftet seg med Vicky. Og som andre par så ønsket de seg barn. Men folk rådet paret til ikke å gjøre dette. Tenk på hvordan barnet vil bli seendes ut!


Simon og Vicky hørte ikke på rådene. De fikk barnet, som også fikk den samme deformiteten i ansiktet som far. I et intervju med mirror sier Simon at han aldri har vært lykkeligere – og at han forteller sin datter hver dag hvor vakker hun er. Han sier:

Jeg ønsket aldri at Alice ikke skulle ha TC. Selv om jeg har hatt mange problemer på grunn av TC i oppveksten så tenkte jeg ikke på om hun ville være født med det eller ikke. Jeg visste at uansett så vil hun være omgitt av personer som elsker henne for den hun er. Det er ingenting på denne planeten som er så spesielt som Alice, hun forandret livet mitt.

Hva mener du? Hadde naboene som rådet paret rett i at de ikke burde få et barn som sannsynligvis ble født med denne misdannelsen? Eller er naboene full av dritt?

130,367FansLik
1,533FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter