Hjem Historier fra livet Folk frarådet dem å få barn. De hørte ikke på rådene, rett eller galt?

Folk frarådet dem å få barn. De hørte ikke på rådene, rett eller galt?

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Å leve med en lidelse som gjør at man ser annerledes ut kan jeg tenke meg kan være til hinder for noen for å leve et normalt liv. Men ikke for 30 år gamle Simon Moore. Han er diagnostisert med en sjelden deformitet i ansiktet som kalles Treacher Collins, men det hindret han ikke i å stifte sin egen familie!

Simons tilstand gjør at bein og vev i ansiktet utvikler seg annerledes enn hos folk flest, og dermed skaper et unormalt utseende. Dersom Simon skulle få barn, ville sjansene være store for at barnet ville få den samme tilstanden. Simon fant sin kjære og giftet seg med Vicky. Og som andre par så ønsket de seg barn. Men folk rådet paret til ikke å gjøre dette. Tenk på hvordan barnet vil bli seendes ut!

Simon og Vicky hørte ikke på rådene. De fikk barnet, som også fikk den samme deformiteten i ansiktet som far. I et intervju med mirror sier Simon at han aldri har vært lykkeligere – og at han forteller sin datter hver dag hvor vakker hun er. Han sier:

Jeg ønsket aldri at Alice ikke skulle ha TC. Selv om jeg har hatt mange problemer på grunn av TC i oppveksten så tenkte jeg ikke på om hun ville være født med det eller ikke. Jeg visste at uansett så vil hun være omgitt av personer som elsker henne for den hun er. Det er ingenting på denne planeten som er så spesielt som Alice, hun forandret livet mitt.

Hva mener du? Hadde naboene som rådet paret rett i at de ikke burde få et barn som sannsynligvis ble født med denne misdannelsen? Eller er naboene full av dritt?

[mashvideo]

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com