onsdag, desember 11, 2019
Historier fra livet Paret adopterte lille Milo. Fem år senere ringte hans...

Paret adopterte lille Milo. Fem år senere ringte hans biologiske mor med en spesiell nyhet

-

Milo ble født av en tenåringsmamma som ikke hadde mulighet til å ta vare på han. Derfor ga hun han opp for adopsjon. Joseph og Shanna fra Utah i USA, falt umiddelbart for den lille gutten, og i 2013, gikk adopsjonen gjennom.

Fem år etter adopsjonen, tok Milos biologiske mamma kontakt med Joseph og Shanna Weight igjen. Hun var gravid, og lurte på om paret var interessert i å adoptere Milos lillesøster også. Det skriver Inside Edition.

Joseph og Shanna var usikre. De hadde i tillegg til Milo fått en biologisk sønn, Nash, og det var mye ansvar å ta vare på de to guttene. Hadde de overskudd til å ta til seg en baby til?

Foto: Youtube/Inside edition

Følte seg ikke egnet til oppgaven

Selv følte paret at de ikke var forberedt på å bli foreldre igjen, og heller ikke egnet til oppgaven. Lille Nash var bare 20 måneder gammel da, og å ta til seg et tredje barn ville uten tvil øke påkjenningen på familien, både da og i fremtiden.

«Min første tanke var omtrent sånn: Vi kan ikke gjøre dette», sier Shanna.

Men samtidig følte både hun og ektemannen at det var det riktige å gjøre.

Foto: Youtube/Inside edition

Lille Milo tok beslutningen

Etter en uke med funderinger, var det lille Milo som til slutt tok avgjørelsen. Da han fikk vite at hans biologiske mamma var gravid igjen, sa han til Joseph og Shanna at de bare måtte ta med hans søster hjem.

Og sånn ble det. Milos lillesøster, Onni Pearl, ble født den 25. februar 2019. Hun ble med sine adoptivforeldre hjem bare to dager etter at hun kom til verden.

Paret forteller at Onni Pearl trives godt hjemme sammen med sine to eldre brødre og at de to storebrødrene tar veldig godt vare på henne. Hun blir behandlet som en prinsesse.

Nedenfor kan du se et innslag om den spesielle hendelsen: 

LES OGSÅ: Moren (15) måtte adoptere bort sønnen sin. Møttes for første gang etter 35 år

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Døde i arresten: Her kollapser 16-åringen

Carlos Gregorio Hernandez Vasquez er ett av minst seks barn som har mistet livet i varetekt hos det amerikanske grensepolitiet siden desember 2018.

Dette er homoterapi

Dette er den omdiskuterte og kontroversielle “behandlingen” som alle snakker om.

Nobelprisvinner Abiy Ahmed: «Prisen er en anerkjennelse av vår innsats»

Etiopias statsminister Abiy Ahmed Ali ankommer VIP-terminalen på Oslo Lufthavn mandag ettermiddag. Tirsdag mottar han Nobels fredspris.