lørdag, april 4, 2020

Paret ble anmeldt for en «hyrdestund» på offentlig sted – Dommerens straff fikk hele retten til å le

Mest lest nå

Märtha Louise etter Ari Behns død: – En lang og sorgtung prosess

Prinsesse Märtha Louise deler vanligvis flittig fra livet sitt på sin Instagram-konto. Men nå har det vært stille fra prinsessen siden romjulen. Helt til...

Ida Gran-Jansen (32) blir mamma igjen – avslører kjønnet

Kjendisbaker Ida Gran-Jansen (32) og samboer Eirik Lyssand venter sitt andre barn til sommeren. Ida avslørte selv den store nyheten på sin Instagram-profil. "Halvveis til...
Artikkelen fortsetter etter annonsen

Saksøkte som går inn i rettssalen og møter dommer Michael Cicconetti i Painesville, Ohio, vet aldri hva de kan forvente.

I 21 år har denne karismatiske dommeren praktisert noe han kaller «kreativ rettferdighet», hvor han gir uventet, men passende straff til de som er funnet skyldige.

Du kan si at Michael Cicconetti sine beslutninger bygger på filosofien om «Et øye for øye, en tann for en tann».

Dommer og far til fem, Michael Cicconetti lar ofte de saksøkte bestemme sin egen straff. Valget faller vanligvis mellom fengsel og noen av Cicconettis oppfinnsomme alternative straffer.

Siden 1994 har Michael Cicconetti blitt gjenvalgt hver gang, hovedsakelig på grunn av hans populære handlinger og spesielle straffeutmålinger.

I følge DailyMail er dette noen av hans mest treffende dommer:

Sex på offentlig sted

Et par måtte møte i retten etter at de hadde hatt sex i en offentlig park. Straffen? De måtte rydde hele parken, inkludert alle brukte kondomer. De måtte også betale for en annonse i den lokale avisen, hvor unnskyldte seg til hele byen og til alle som hadde sett deres handling.

Dyremishandling

En kvinne forlot 35 kattunger alene i en skog om vinteren. I tillegg til å få kvinnen til å betale bøter, ga dommer Cicconetti henne også en smak av sin egen medisin. Han lot henne tilbringe en natt i skogen i midten av november uten mat, vann eller telt. Men fordi temperaturen falt kraftig den kvelden, var dommer Cicconetti barmhjertig: han lot kvinnen tenne opp et bål.

Fornærmelse av politiet

En mann fornærmet politiet og kalte dem «griser.» Som straff måtte han stå på et gatehjørne sammen med en gris og holde med opp et skilt som sa «Dette er ikke en politimann.»

Fyllekjøring

En mann som ble tatt for fyllekjøring ble beordret til nærmeste likhus som straff. Mens han var der, ble han tvunget til å se på legemet til to ofre for en bilulykke.

Stikke fra regningen

En kvinne ble dømt for å ikke betale for en taxitur. Straffen? Hun måtte gå 48 km – den nøyaktige avstanden hun reiste i taxi.

Stjele fra de fattige

En mann stjal en boks med penger fra Frelsesarmeen. Penger som var ment til å hjelpe de hjemløse. Hans straff? Han måtte tilbringe en dag med hjemløse på gata.

Gudsbespottelse

To tenåringer ble funnet skyldige i å skrive 666 på en offentlig Jesus-statue. Dommen? De ble tvunget til å lede et esel gjennom byen mens de var kledd som Maria og Josef.

Ifølge Cicconetti har 90 prosent av de som har fått sin «kreative straff» ikke blitt arrestert igjen. Høres ganske bra ut, ikke sant?

Vennligst del denne artikkelen hvis du mener denne dommeren gjør det riktige!

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Siste nyheter

Eyvind Hellstrøms varsku: – Det er en krise

Eyvind Hellstrøm (71) er bekymret for restaurantbransjens fremtid. Nå som mange spisesteder har måttet stenge dørene, kan det bli tøft for mange å starte...