in

Paret har prøvd å få barn i åtte år. Men så får de en overraskende beskjed

overrasket

Ashley og Tyson Gardner hadde prøvd å få barn i åtte år. De holdt nesten på å gi opp, da Ashley endelig ble gravid. Men så oppdaget legene noe helt uvanlig.

Ashley og Tyson fra Utah i USA startet med IVF-befruktning i juli 2014. Da hadde de spart lenge, og dette var deres siste forsøk på å bli gravide. Det skriver People.

Paret var veldig spent på om dette ville føre frem. Men legene fant heldigvis to embryoer som kunne plasseres i Ashleys livmor. Forhåpentligvis ville i hvert fall det ene feste seg. Og det gjorde det. Ti uker senere, fikk paret den gledelige nyheten om at Ashley var gravid.


Foto: YouTube

Et veldig sjeldent fenomen

I 17. graviditetsuke, skulle paret på sin første ultralyd. Og der fikk de seg litt av en overraskelse. Det var nemlig ikke bare det ene embryoet som hadde festet seg. Det hadde begge gjort. Men ikke nok med det, begge embryoene hadde delt seg. Det betydde at Ashley og Tyson ventet to sett med eneggede tvillinger.

Dette er et meget uvanlig fenomen, og det skjer bare i en av 70 millioner tilfeller.

View this post on Instagram

A post shared by Gardner Quad Squad (@gardnerquadsquad)

Fire, friske jenter

Selv om foreldrene fikk sjokk, nå skulle de plutselig ta vare på fire barn, gledet de seg over nyheten, og så frem mot å bli firebarnsforeldre.

Hele graviditeten og fødselen foregikk helt uten komplikasjoner, og Ashley fødte fire friske og sunne små jenter. I dag er jentene tre år gamle.

Mange følgere

Paret har også opprettet en Facebook-side der deres mange følgere kan være med på reisen og delta i den noe spesielle familiens hverdag.

Her kan du se en video med bilder fra da paret begynte IVF-behandlingen og frem til de mottok den gledelige nyheten:

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

sushi

Måtte amputere armen etter å ha spist sushi

Dette er deltakerne i høstens sesong av «Skal vi danse»