De giftet seg den 12. april 1944. Da var de 19 og 20 år gamle. I dag er de 94 og 95 og fortsatt like forelsket.

Jim Richardson (95) og kona Irene (94) fra Lancashire i England, feiret nylig diamantbryllup, hvilket betyr at de har vært gift i 75 år. Det skriver Daily Mail.

Jim fridde til Irene under en sykkeltur. Han stoppet ved en lokal skog, og gikk ned på kne. På selve bryllupsdagen, spiste de buffet og laks fisket av en venn. Senere drakk de te og spiste kaker.

Angret på at han ikke takket moren

Jim har alltid angret på at han ikke takket sin nå avdøde mor i bryllupstalen da han giftet seg. Derfor planla barnebarnet hans, Sandra Taylor, en ny seremoni på 75-års bryllupsdagen, slik at Jim kunne hylle moren og sende henne bønner.

I løpet av seremonien, satt og stod paret akkurat på de samme plassene som de gjorde da de giftet seg i 1944.

Barnebarnet Sandra har følgende å si om seremonien: «Det gikk helt utrolig. Vi fikk tatt bilder av dem da de gikk ut hoveddøren. De var så spente. Velsignelsen var bare helt fantastisk.»

«Det har vært et herlig liv»

Familie og venner hadde møtt opp i kirken St Michael’s CE church i Lancashire. Der var også parets fire barn, Rosemary, James, Jennifer og Peter, samt deres åtte barnebarn, ni oldebarn og ene tippoldebarn.

Jim sa etter seremonien at han følte seg fantastisk og at han hadde gjort alt om igjen hvis han hadde hatt sjansen.

LES OGSÅ
Da politiet stormet dette loftet for 9 år siden ble de merket for livet

Irene var også veldig glad og roste ektemannen opp i skyene: «Vi har alltid kunne gå til hverandre med problemer vi har hatt. Det har vært et herlig liv.»

«De elsker hverandre veldig høyt»

Barnebarnet Sandra, forteller at grunnen til deres lange og lykkelige ekteskap er at de inngår kompromisser med hverandre.

«De elsker hverandre veldig høyt, og de snakker om ting. Jeg tror det er rutine, de vet hva som skal til», sier hun, og legger til at det egentlig ikke er noen stor hemmelighet bak besteforeldrenes kjærlighet.

«De tar hver dag som den kommer», sier hun.