søndag, april 18, 2021

Paret sier ja til å adoptere døende nabos barn, når de kommer hjem er huset deres vekk!

Mest lest nå

Noen ganger går livet alt annet enn slik en hadde planlagt.

Slik var det for samtlige i historien LittleThings meddeler. Både trebarnsmoren, Aubrey og naboene Tisha og Kevin fikk livene deres snudd på hodet etter et legebesøk.

Ba nabo passe barna

Alenemoren, Aubrey, skulle en tur til legen for å foreta en undersøkelse. Hun ba naboen, Tisha om å passe hennes tre barn mens hun var borte.


Naboen og hennes mann, Kevin, var foreldre til fem barn selv, og sa ja til å passe de tre nabobarna. Det ingen av dem visste på daværende tidspunkt, var at forespørselen om pass var i ferd med å bli langt større.

Kreft i magen

Aubrey mottok den forferdelige nyheten om at hun hadde fått kreft i magen. Hun hadde små sjanser for å overleve sykdommen.

Dermed var hun tvunget til å legge planer for tiden etter at hun hadde gått bort. Hvem skulle ta hånd om de tre barna hennes? Det endte med at hun spurte naboene som hadde passet barna den dagen hun fikk den grufulle nyheten, til tross for at de ikke hadde et nært forhold.

Foto: Youtube

Tisha og Kevin sa ja til det store spørsmålet, og tok på seg oppgaven å oppdra åtte barn. Kort tid etter sovnet Aubrey inn.

En nabo tipset TV-kanalen Fox News om den tragiske historien, og at paret nå hadde åtte barn å forsørge.

Foto: Youtube

TV teamet intervjuet Tisha, og fikk historien om hvordan hun selv hadde vokst opp på et barnehjem, og kjent på kroppen hvor viktig det var å ha noen som virkelig brydde seg om henne og sørget for at hun hadde det hun trengte. Hun ønsket å ta til seg de tre nabobarna, delvis for å skåne dem for å måtte bo på barnehjem.

Nytt hus

Fox News sendte familien på ti av gårde på ferie i en uke, for å ha muligheten til å overraske dem skikkelig!

Ikke bare ble huset deres bygget om og pusset opp, slik at alle de åtte barna fikk et ordentlig hjem, familien fikk også gratis matvarer i et helt år og en ny bil for å frakte den store familien!

Foto: Youtube

Når noe så tragisk skjer, er det godt at det finnes naboer som Tisha og Kevin, og at de blir gitt muligheten til å gjøre en god jobb med de tre foreldreløse barna.

Nedenfor kan du se mer om familiens historie – du må gjerne trykke på deleknappen om historien rørte deg.

LES OGSÅ: Paret adopterte lille Milo. Fem år senere ringte hans biologiske mor med en spesiell nyhet

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter