mandag, mai 25, 2020

Paret spiste på den samme restauranten i årevis – men en dag satte servitøren seg ned ved siden av dem

Mest lest nå

Paret hadde spist på den samme restauranten i mange år, men på grunn av konen led av Huntingtons sykdom, måtte mannen mate henne før han selv fikk spist. Dette medførte at han ofte måtte spise maten kald, hvilket han synes var helt i orden ettersom han elsket sin kone så høyt.

Huntingtons sykdom er en sykdom som angriper cellene i hjernen, noe som gir seg utslag i ufrivillige rykninger i både armer og ben, slik at den rammede ikke kan koordinere bevegelsene sine. Sykdommen er arvelig, og oppstår oftest i voksen alder.


En dag paret skulle spise i restauranten var det servitøren Joe Thomas som skulle servere dem, og han så hurtig at ikke alt var som det skulle være. Thomas hadde nemlig selv lang erfaring med pleie av syke, da hans egen far ble syk med kreft og Thomas måtte pleie ham. Og tilfeldigvis hadde han også erfaring fra å ha arbeidet i et pleiehjem, før han skiftet jobb til restauranten.

Da maten kom på bordet satte Thomas seg resolutt ned sammen med dem og begynte straks å mate konen, slik at mannen kunne nyte måltidet samtidig med henne.

En annen gjest, Keisha Dotson, la merke til opptrinnet, og siden hun kjente både paret og servitøren fra før, tillot hun seg å ta et bilde av den snille handlingen som utspant seg. Hun la bildet ut på facebook, og ikke lenge etter hadde det rukket å få mer enn 10 000 likes og over 4000 kommentarer fra folk over hele verden.

Servitøren selv tar det hele med stoisk ro og forteller han setter pris på berømmelsen, men at det ikke var derfor han gjorde det. Han ville bare gi en hjelpende hånd til noen som trengte det, og siden den gang har han alltid gjort det.

Del gjerne hvis du også synes servitøren fortjener berømmelse for sin gode handling!

Følg Sosialnytt på Google News!

129,739FansLik
1,351FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter