Hjem Historier fra livet 72 og 78-åringen valgte å gifte seg der de traff hverandre – i matbutikken

72 og 78-åringen valgte å gifte seg der de traff hverandre – i matbutikken

Med jevne mellomrom hører man om par som ønsker å gifte seg der de traff hverandre. Da tenker man gjerne på eksotiske steder der man har møttes under en ferietur. Dennis (78) og Brenda (72), valgte nettopp det å gi hverandre sitt ja der de møttes: Blant majonestuber og olivenolje, i matbutikken.

I August 2021 var Brenda, som så mange ganger før, på butikken for å kjøpe brød. Mannen hun hadde vært gift med i 30 år hadde tapt kampen mot kreft tidligere det året. På Fry’s Food and Drug i en forstad til Phoenix slo hun av en prat med Dennis.

– Vi hadde på oss munnbind begge to så jeg sa til henne at «Du vet hva som er det beste med å ha munnbind? Du kan gå forbi disse menneskene som ikke har det på seg, og forbanne dem under munnbindet og de hører ikke et ordet av det du sier». Og hun begynte å le, forteller Dennis ifølge People til News 12.

De pratet litt og ble enige om å møtes i Brendas kirke uken etter. Etter hvert som de ble kjent viste det seg at de hadde mye til felles. Også tap av ektefeller de hadde delt et langt liv med.

Dennis var sint på Gud fordi han tok fra han kona som han hadde vært gift med i 45 år. Og Brenda hadde så vidt begynte å finne meningen med livet igjen etter tapet av sin ektemann.

Sammen begynte de å finne glede i livet igjen, og åtte måneder etter de møttes i matbutikken fridde Dennis.

– Han kom hjem til meg og sa at han skulle ut og kjøpe forlovelsesring til meg. Et par timer etter at han gikk måtte jeg ringe og sjekke at han ikke hadde drukket, sier Brenda.

Det hadde han ikke. Da Brenda skjønte at han virkelig ville gifte seg, foreslo hun at de skulle inngå ekteskap der de hadde møtt hverandre.

Da Brenda kom frem mellom butikkhyllene litt over ett år etter at de møttes, spilte butikken bryllupsmarsjen fra høyttaleranlegget, mens de to ga hverandre sine løfter om å elske og ære hverandre til døden skiller dem ad.

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com