Hjem Fremhevet Parkert bil kan ha avslørt Subwoolfer

Parkert bil kan ha avslørt Subwoolfer

Subwoolfer skal representere Norge i den internasjonale Melodi Grand Prix-finalen. Men det er fortsatt ikke kjent hvem som skjuler seg bak de gule maskene

Det har vært store spekulasjoner rundt hvem som gjemmer seg bak maskene. Det ble hintet om at de kanskje ville falle på den norske finalekvelden, men i og med at det ble Subwoolfer som stakk av med seieren og skal representere Norge i den internasjonale finalen som går i Torino i Italia i mai, så ser det ut til at vi må smøre oss med tålmodighet.

Nå kan de imidlertid være avslørt: Avisen VG skriver at de hemmelige Melodi Grand Prix-vinnerne spiller inn musikkvideo mandag. Ved settet står biler registrert på de to artistene hyppigst tippet som mennene bak maskene.

Ifølge NRK er innspillingen en «back-up» til Eurovision, i tilfelle det skulle forekomme pandemiproblemer eller andre krevende omstendigheter i Torino.

Og på parkeringsplassen utenfor H3 Arena i Bærum der videoinnspillingen fant sted sto det en Volkswagen som er registrert på Gaute Ormåsen, samt en Porsche som er registrert på britiske Ben Adams.

– Jeg kan ikke kommentere på noe som helst som foregår rundt her, sier NRKs Melodi Grand Prix-ansvarlige  Stig Karlsen til avisa.

Samtidig påpeker Karlsen at området brukes til mye forskjellig i musikksammenheng.

Uansett hvem det er som skjuler seg bak maskene har folk fått øynene opp for duoen. Nettavisen skriver at Subwoolfer har blitt satt til 12 i odds til å vinne Eurovision-finalen i Torino. Til sammenligning stod fjorårets finalist TIX først til 30 i odds på samme tid for et år siden. En odds på 12 betyr at dersom du setter 100 kroner på at Subwoolfer vinner Eurovision, vil du få igjen 1200 kroner dersom scenarioet inntreffer.

Ifølge en VG-artikkel før finalen ga Coolbet og Betsson spillere kun 1,65 ganger innsatsen hvis Subwoolfer vant den norske finalen. Norsk Tipping ga 1,60. Som nummer to tippet selskapene Elsie Bay.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com