søndag, april 18, 2021

Påskelabyrintens Viggo Valle: Forholdet ble avslørt av Snåsamannen

Mest lest nå

Viggo Valle har holdt på med påskelabyrinten i 34 år. I påsken er han å høre på P1 hver formiddag fra kl. 10.00. 

– Jeg startet da jeg var 32. Nå er jeg 66. Det skulle ikke forundre meg om jeg får fortsette med dette frem til NAV overtar ansvaret for meg om tre-fire år, sier Viggo Valle til VG.

Mens påskequizzen hans starter med «Kor ska vi reis hen?» og lytterne kan bli med på skattejakt med geografiske spørsmål til fjernt og nær trenger han ikke selv å reise lenger enn til Selbu, hvor han har campingvogn med spikertelt. Og aller helst sammen med samboeren Lillian.


Da han traff Lillian i 2007 hadde hun ikke hørt om verken Viggo Valle eller påskelabyrinten.

– Hadde jeg snudd meg mot henne og sagt «Kor ska vi reis hen?» den kvelden på Folkets Hus i Hommelvik, hadde hun antagelig fått kalde føtter, og skygget banen. Hun hadde ikke noe forhold til hverken Viggo Valle eller Påskelabyrinten, forteller han.

Viggo Valle og Sven Nyhus i Påskelabyrinten. Faksimile: Instagram

Ikke før 2007. Men da sa det pang da de to møttes.

– Hun hadde to voksne døtre, jeg hadde to voksne sønner. Og det var ikke bare vi som falt for hverandre: gutta mine elsket Lillian fra første dag, og jeg ble tatt varmt imot av Lillians døtre, forteller den populære radiounderholderen.

Før de hadde fortalt felles kjente noe som helst om forholdet overrasket vennen hans, Joralf «Snåsamannen» Gjerstad.

– Så traff jeg Joralf. Da så han på meg og sa: «Du har kommet inn i en god familie nå, Viggo». Så fortalte han meg det som ytterst få visste noe som helst om.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter