Hjem Historier fra livet Passasjerene er irriterte fordi flyet er forsinket – Da gjør fire eldre menn ventetiden litt lettere!

Passasjerene er irriterte fordi flyet er forsinket – Da gjør fire eldre menn ventetiden litt lettere!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Flyplasser kan være ganske kjedelige. Det er ofte lange køer, ting går tregt og det er mye som skal på på plass før man kan gå inn i flyet og finne plassen sin.

Når man så endelig har kommet inn i flyet, ja da vil man at det skal ta av så fort som mulig. Men ofte blir det forsinkelser og man blir sittende å vente. Det var nettopp det som skjedde på dette flyet, passasjerene måtte vente og irritasjonen vokste.

Men så skjedde det noe spesielt. Fire eldre menn gjorde ventetiden og dagen for de andre passasjerene litt bedre da de bestemte seg for at de var i en passende situasjon for litt underholdning.

Til resten av flyets overraskelse begynte mennene plutselig å synge med de klareste røster, og med flerstemt sang.

De fleste av passasjerene dro på smilebåndet og flere filmet mennene med mobiltelefonene sine. Flyvertinne Kari Mann filmet også og la ut videoen på YouTube. Klippet kan du se nedenfor.

Den herlige kvartetten kaller seg for «Port city sound» og er en underholdende liten gjeng som elsker å synge og underholde publikum av alle slag. Gjengen har vunnet seniorkvartettmesterskapet for områdene New England, østlige New York og de østlige delene av Canada og har kvalifisert seg til å konkurrere i flere internasjonale konkurranser.

De har altså fått mange mennesker til å smile og de utålmodige passasjerene var heldige som fikk oppleve denne herlige gjengen av sangglade, eldre menn.

Se det herlige klippet i videoen under og del den gjerne videre! 🙂

LES OGSÅ: Moren sendte sin 7 år gamle autistiske sønn alene på flyet. Så fikk hun en overraskende melding fra sønnens sidemann

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com