onsdag, september 23, 2020

Passasjerfly i flere biter i Istanbul

Mest lest nå

Kona synger en siste sang for sin døende ektemann. Se den sterke videoen

Bare tre dager før ektemannen, og faren til hennes fire barn, døde, sang Danielle «Amazing Grace» til ham. Danielle Gibsons ektemann, Tony, døde 30. januar...

120 personer skal være skadet.

Dagbladet rapporterer om at 120 personer skal være skadet etter at et fly landet på Sabiha Gokcen-flyplassen i Istanbul. Flyet skal visst ha sklidd av rullebanen idet det landet på flystripen. Heldigvis skal ingen ha omkommet som følge av flyulykken.

Nødetatene rykket ut

Ambulansen, brannvesenet og det tyrkiske kriseteamet rykket ut til hendelsen, og en trygg evakuering ble utført av disse nødetatene. 21 personer skal ha blitt fraktet til sykehus i nærheten av flyplassen. Det har vært en travel dag for tyrkisk krisepersonell i dag, da de også har rykket ut til et snøskred som krevde 38 liv tidligere i dag.


– Skal etterforskes

Ifølge det tyrkiske transportdepartementet var årsaken til ulykken en «røff landing».  Myndighetene i Anatolia har allikavel satt i gang en etterforskning i hvordan dette kunne skje. Både pilotene, flyet, og spesielt rullebanen kommer til å være fokuset i etterforskningen.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter