torsdag, februar 20, 2020
Nyheter Passasjerfly i flere biter i Istanbul

Passasjerfly i flere biter i Istanbul

-

120 personer skal være skadet.

Dagbladet rapporterer om at 120 personer skal være skadet etter at et fly landet på Sabiha Gokcen-flyplassen i Istanbul. Flyet skal visst ha sklidd av rullebanen idet det landet på flystripen. Heldigvis skal ingen ha omkommet som følge av flyulykken.

Nødetatene rykket ut

Ambulansen, brannvesenet og det tyrkiske kriseteamet rykket ut til hendelsen, og en trygg evakuering ble utført av disse nødetatene. 21 personer skal ha blitt fraktet til sykehus i nærheten av flyplassen. Det har vært en travel dag for tyrkisk krisepersonell i dag, da de også har rykket ut til et snøskred som krevde 38 liv tidligere i dag.

– Skal etterforskes

Ifølge det tyrkiske transportdepartementet var årsaken til ulykken en «røff landing».  Myndighetene i Anatolia har allikavel satt i gang en etterforskning i hvordan dette kunne skje. Både pilotene, flyet, og spesielt rullebanen kommer til å være fokuset i etterforskningen.

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Med hjelp av to epler lærte denne læreren elevene sine noe om mobbing

Mobbing er et stort problem som vi dessverre ikke har klart å få bukt med i Norges land. Vi vet at rundt 63.000 barn...

Martin fikk sjokk da han oppdaget hvor stor skade snusen hadde gjort – ønsker å advare andre

47-år gamle Martin Sandqvist fikk sjokk da Nittedal tannklinikk avdekket store skader i munnen hans. Martin har brukt snust hver eneste dag de siste 30...

Brukte mobil mens han kjørte og tok livet av tre barn – Nå ønsker familien at du skal se videoen

Alt for mange mennesker bruker mobiltelefonen mens de kjører. Og alt for mange må betale med livet sitt som følge av dette. Visste du at...