in ,

Påstår han fant Loch Ness-monsteret via et webkamera – du kan selv se videoene her

Skjermdump: Youtube

Iren Eoin O’Fagan (57) påstår han har funnet bildebevis for at den mytiske sjøormen i Loch Ness, populært kalt «Nessie», faktisk eksisterer.

Webkameraene som er satt opp rundt breddene av Loch Ness ved Shoreland Lodges fanget opp to «svært interessante» videoklipp som avslører en gigantiske ål-lignende form som ser ut til å bevege seg på overflaten av vannet. Det hevder hvertfall Eoin O’Fagan ifølge den britiske avisa The Express.

Det første videoklippet viser angivelig et eller annet enormt stort som har form som en slags ål. På videoen kan man se dette som iren altså mener er selveste «Nessie» beveger seg rundt langs innsjøens overflate i fire hele minutter.

– Jeg tok to veldig interessante videoklipp på to av de nye webkameraene nylig, skal O’Fagan ifølge avisa har uttalt til Daily Record.

– Det første opptaket er fra Clansman-webkameraet ved Loch Ness kl. 20.13 den 6. september. Her vises en forstyrrelse i vannflaten og vi ser en lang mørk form som ble fanget på film i hele fire minutter. Dette var den eneste mørklagte vannet som var synlig i registreringen av innsjøen på den tiden .»

I det andre videoklippet, som ble tatt opp en uke senere den 15. september kl. 19:35, hevder O’Fagan at det man ser på videoen trolig er en ål-lignende skapning som kan være seks til åtte fot lang.

O’Fagan er overbevist om at det mytiske uhyret finnes. Og dette er ikke første gang han har hevdet å ha sett sjøormen som kanskje er en av de mest kjente myte-dyrene i verden.

Den aller første gangen O’Fagan hevdet å ha obersvert Loch Ness-monsteret var i 1987 da iren fortalte Daily Record at han faktisk har sendt inn to forskjellige observasjoner til det offisielle Loch Ness Monster Sightings Register.

I følge registerets nettsider har det vært 1.142 observasjoner av den myteomspunne sjøormen totalt. Observasjoner gjort via webkameraer siden 2021 skal hittil være 10.

Det har opp gjennom historien kommet bilder av Nessie med jevne mellomrom, men de aller fleste grovkornede variantene der vi ser et dinosaurlignende hode stikke opp av vannet og stirre i kamera har blitt avslørt som manipulasjon.

Blant rapportene som stammer fra webkameraer dreier det seg stort sett om noe som ser ut som en stor skapning som forflytter seg like under vannflaten.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Arkeolog mener han har funnet barndomshjemmet til Jesus – se video av huset her

Dette er de dystre prediksjonene Nostradamus har om den pågående krisen